FOX TV bir dizisine daha final yaptıracak! En iddialı yapımlar arasındaydı

FOX TV bir dizisine daha final yaptıracak! En iddialı yapımlar arasındaydı

Son dönemde FOX TV ekranlarında yayınlanan diziler peş peşe final yapıyor. Gülümse Kaderine dizisine final kararı verildi

FOX TV ekranlarında yayınlanan bir dizi daha final yapacak. Dizinin reytinglerde düşmesi kanalın final kararı almasına neden oldu.

Son dönemde FOX TV ekranlarında yayınlanan çok sayıda dizi düşük reytingler nedeniyle peş peşe kaldırıyor. Bir düzine dizi FOX TV ekranında final yaptı.

Kanalda nasıl bir uğursuzluk varsa yeni başlayan hiç bir dizi tutmuyor.

Henüz beş bölüm yayınlanmasına rağmen Gülümse Kaderine final yapıyor. Üstelik dizisinin kadrosunda oldukça iddialı isimler vardı.

TV100'den Birsen Altuntaş tarafından aktarılan haberde; Gülümse Kaderine dizisinin finaliyle ilgili bilgilere yer verildi.

Avşar Film imzalı “Gülümse Kaderine” dizisi FOX’un yaz sezonu öncesi yayın akışına alınmıştı. Ancak havaların da ısınmaya başlamasının ardından televizyon izleme oranları düştü. Bu nedenle FOX beklentinin altında izlenen Gülümse Kaderine için final kararı aldı.

3422441-68e124dc9ca1273a160b375ea5a1d05e-640x640.jpg

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in senaryo yazarlığını Burcu Över’in yaptığı dizi 5. bölümde ekrana veda edecek.

Dizide Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda rol alıyordu.

YİNE HÜSRAN YİNE HÜSRAN

FOX TV'deki bu şansızlık Can Yaman'ın başrollerinde yer aldığı Bay Yanlış dizisinin final yaptırılmasıyla başlamıştı. O dizi final yaptıktan sonra nedendir bilinmez kanalda yayınlanan hiç bir dizi dikiş tutmaz oldu.

Peş peşe final kararları geldi.. Kanunsuz Topraklar, Elkızı, Elbet birgün, Son Nefesime Kadar gibi çok sayıda dizi FOX TV ekranında kısa sürede final yaptı...

Kanalın yaz dizilerinde de büyük bir hüsran yaşaması kanal için büyük bir çöküş demek.. Merakla herkes FOX TV ekranlarında yayınlanacak yaz dizilerini merak ediyor.

Gülümse Kaderine dizisinin Aşk Mantık İntikam kadar etkileyici bir dizi olması bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı