FOX TV dizisi için sete daha yeni çıkan Dilan Çiçek Deniz kaza geçirdi

FOX TV dizisi için sete daha yeni çıkan Dilan Çiçek Deniz kaza geçirdi

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Kiracı dizisinde Serkay Tütüncü ile başrolü paylaşan Dilan Çiçek Deniz kaza geçirdi. Ünlü oyuncunun son durumuyla ilgili bilgiler geldi.

Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle başarılı bir çıkış yapan Dilan Çiçek Deniz, Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur'un son sezonundan önce diziye ölerek veda etmişti. O günden sonra uzun bir süredir setlerden uzak kalan Dilan Çiçek Deniz evlilik haberleriyle gündeme geliyordu.

İrlandalı sevgilisiyle kısa bir süre sonra dünya evine girecek olan Dilan Çiçek Deniz kısa bir süre sonra FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Kiracı dizisiyle seyirci karşısında olacak.

DİZİ SETE BAŞLADI

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Kiracı dizisi sete çıktı. Dizide Serkay Tütüncü ile başrolü paylaşan Dilan Çiçek Deniz'de ilk çekimler için setteydi.

Dilan Çiçek Deniz, şimdi ise üzücü bir haberle gündeme geldi.

Dilan Çiçek Deniz ilk set gününde talihsiz bir kaza geçirdi. Sette kafasını sert bir zemine vuran Dilan Çiçek Deniz’e iki dikiş atıldı.

40420221221510773701-1.jpg

ŞİMDİLİK CİDDİ BİR SORUN YOK

Öte yandan Dilan Çiçek Deniz'in yakın çevresinden gelen bilgilere göre şimdilik güzel oyuncunun sağlık durumunda ciddi bir sorun yok. Dolayısıyla tekrar sete dönmesi an meselesi.

DİZİ YAZ SEZONUNDA DA EKRANDA OLACAK

Kiracı dizisinin yaz sezonunda da ekranda olması bekleniyor. Haziran ayında çok sayıda dizi sezon finali yaparken Dilan Çiçek Deniz'in de yer alacağı Kiracı dizisi yaz sezonunda da FOX TV ekranlarında seyircilerle buluşmaya devam edecek.

Kaynak: Yeniçağ