FOX TV ekranlarında yayınlanacak yeni diziye usta oyuncu da katıldı

FOX TV ekranlarında yayınlanacak yeni diziye usta oyuncu da katıldı

Şebnem Sönmez uzun bir aranın ardından FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Gizli Kalsın dizisiyle setlere dönüyor

FOX TV ekranlarında yayınlanan çok sayıda dizi final yaparken kanal ısrarla yeni dizi projelerini ekrana getirmeye devam ediyor. Şu günlerde FOX TV ekranlarında yayınlanan diziler arasında Yasak Elma ile Mahkum dizisi haricindeki hiç bir dizinin ekranda kalma şansı yok.

10 üzeri dizinin 1 yıl içerisinde final yaptığı biliniyor. Bu durum FOX TV açısından olumsuz bir durum.

FOX TV ekranlarında bu kez Gizli Kalsın ismiyle bir dizi yayınlanacak. Dizide son olarak Elbet Birgün isimli dizide Feride karakterine hayat veren Sinem Ünsal'da yer alıyor. Elbet Birgün dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanmış ve reyting nedeniyle yayından kaldırılmıştı.

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Gizli Kalsın dizisiyle ilgili başka bir gelişme daha var. Usta oyuncu Şebnem Dönmez'de yeni dizide rol alacak.

Televizyon gazetesinde yer alan habere göre; Yağmur Ünal’ın sahibi olduğu No:9 isimli yapım şirketi tarafından çekilecek Gizli Kalsın isimli dizi yaz aylarında Fox TV’de yayınlanacak. Daha önce Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrollerini paylaştığı Dolunay dizisiyle büyük bir başarı elde eden yapım şirketinin yeni dizisi merakla bekleniyor.

315x420-0aa7e352ba863405a21743314cbe88b5ce4e687ad52e596ff17ac54de31c68ab.jpg

Gizli Kalsın dizisinin başrollerinde Kardeşlerim dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Halit Özgür Sarı ve Mucize Doktor’daki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Sinem Ünsal yer alıyor. Dizi, ekranların en sevilen oyuncularından biri olan Şebnem Sönmez’i de üç yıl sonra ekranlara döndürüyor.

OYUNCU SEÇİMİ DE DEVAM EDİYOR

Öte yandan FOX TV ekranlarında yayınlanacak Gizli Kalsın dizisi için oyuncu seçiminin devam ettiği öğrenildi. Dizide çok sayıda genç yeteneğin de yer alacağı konuşuluyor.

Gizli Kalsın dizisinin henüz yayın günü belli olmadı.