FOX TV kapanmanın eşiğine geldi! Bir dizi daha bitiyor

FOX TV kapanmanın eşiğine geldi! Bir dizi daha bitiyor

FOX TV ekranlarında yayınlanan bir TV dizisi daha final yapacak. Kanalda bugüne dek çok sayıda dizi final yapmıştı.. FOX TV'nin elinde sadece Yasak Elma dizisi ile Mahkum kalacak görünüyor..

FOX TV ana haber bülteninde reyting rekorları kırsa da diziler açısından en kötü kanal konumunda. Kanal resmen yayınladığı dizilerle zarar ediyor.

RTÜK tarafından da peş peşe ceza yiyen FOX TV neredeyse kapanmanın eşiğine geldi. Bugüne dek kanaldaki çok sayıda dizi final yaptı.

Özellikle 2021 yılı ile 2022 başlangıcında kanalda yayınlanan çok sayıda TV dizisi final yaptı. Final yapan diziler arasında '' Son Yaz, Kefaret, Yalancılar ve Mumları, Elkızı, Kanunsuz Topraklar'' gibi iddialı diziler yer alıyor.

6215536686b245292c4940b2.jpg

Son olarak büyük umutlarla başlayan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay'ın da yer aldığı Son Nefesime Kadar dizisi için final kararı alındı.

FOX TV ekranında henüz daha yeni yayınlanmaya başlayan Son Nefesime Kadar dizisi 5.bölümüyle final yapacak.

BAŞROL KAZA GEÇİRMİŞTİ

Öte yandan başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay bir trafik kazası geçirmişti. Kulislerde konuşulanlara göre Son Nefesime Kadar dizisinin final yapmasının nedeni Nurgül Yeşilçay'ın kaza geçirmesi değil. Dizinin reytinglerinin yolunda gitmemesi nedeniyle diziye final kararı verildi.

Son Nefesime Kadar dizisi 3.bölümüyle FOX TV ekranında yayınlanmıştı. 2 Bölüm sonra dizi final yaparak ekranlara veda edecek.

Kanalın elinde şuan sadece Yasak Elma ile Mahkum gibi iddialı diziler kaldı...