FOX TV'nin yeni dizisi "Kiracı" için geri sayım başladı

FOX TV'nin yeni dizisi "Kiracı" için geri sayım başladı

Onur Tuna'nın başrollerinde olduğu Mahkum dizisini çeken yapım şirketi yeni bir televizyon dizisi daha yayınlayacak. FOX TV yeni dizinin adını çoktan duyurdu bile..

Masumiyet, Son Yaz, Bay Yanlış, Kefaret, El Kızı, Yalancılar ve Mumları başta olmak üzere kanalda yayınlanan çok sayıda dizi peş peşe final yaparak gerek kanala gerekse seyirciye büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Ancak FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisi bu dizilerden farklı olarak büyük reytingler elde ediyor.

Bu durum FOX TV'nin dikkatini çekince yeni bir TV dizisi için kollar sıvandı. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan diziyle ilgili bilgiler de gelmeye başladı.

Birsen Altuntaş'ın kişisel internet sitesinde aktardığı habere göre, yayınlanacak olan dizinin adı belli oldu. Dizinin adı Kiracı olacak. Birsen Altuntaş konuyla ilgili olarak şunları aktardı: "Bu sezon FOX’un en çok izlenen yeni dizileri “Evlilik Hakkında Her Şey” ve “Mahkum”la FOX’a imza atan MF Yapım’ın patronu Asena Bülbüloğlu’ndan yeni bir proje daha geliyor: Kiracı…"

Şu günlerde oyuncu seçimine başlanan dizi İstanbul’da çekilecek. Nisan ayında yayında olması planlanan projenin senaryosunu Nermin Yıldırım yazıyor. Dizi bu kez uyarlama değil, orijinal bir hikâyeyi anlatıyor.

Kiracı’nın yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Yusuf Pirhasan oturacak. Bir apartmanda yaşayan insanların etkileyici hikâyelerini konu alan dizi FOX’ta seyirciyle buluşacak.

OYUNCU SEÇİMİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan FOX TV kulislerinden edinilen bilgilere göre dizinin oyuncu seçimi devam ediyor. Dizinin kadrosunda alanında iddialı isimlerin olması bekleniyor.

Dizinin yayın günüyle ilgili olarak henüz net bir bilgi ise yok.