FOX TV'de beklenmedik kriz! Yasak Elma Yayın Akışından Çıkarıldı! Yeni Bölüm Neden Yok?

FOX TV'de beklenmedik kriz! Yasak Elma Yayın Akışından Çıkarıldı! Yeni Bölüm Neden Yok?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, Yayın akışından çıkarıldı. Dizinin yeni bölümü yetişmedi. Yasak Elma dizisinin yeni bölümünün yayınlanacağı tarihte duyuruldu.

5 Sezondur FOX TV ekranlarında yayınlanan bol entrika dolu Yasak Elma dizisinden gelen son haberler seyirciyi üzecek türden oldu. 5 yıldır FOX TV ekranlarında her Pazartesi ekrana gelen Yasak Elma dizisi yeni bölümüyle yarın ekrana gelemeyecek.

Dizinin yeni bölümünün çekilemediği ortaya çıktı. Çin'in Wuhan kentinde başlayan salgın yaklaşık 3 yıldır Dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Türkiye'de de çok sayıda dizi setinde vakalar artarak devam ediyor. Yasak Elma dizisinin yeni bölümü de pozitif vakalar nedeniyle çekilemedi.

TV100'ün aktardığı habere göre; Yasak Elma dizisinin yeni bölümü de bu yüzden ekrana gelemeyecek.

Birsen Altuntaş'ın edindiği bilgilere göre Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay ve dizinin yönetmeni Ece Erdek Koçoğlu'nun testleri pozitif çıktı.

Her iki ismin tedavi altına alınması dizinin yeni bölümlerinin çekilememesine neden oldu.

SEYİRCİLER ÇOK ÜZÜLECEK

Bu durum Yasak Elma seyircilerini çok üzeceğe benziyor. Diziye 1 haftalık ara verileceği açıklandı. Herhangi bir aksilik olmaması durumunda Yasak Elma dizisinin yeni bölümünün 21 Mart 2022 Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor..

berkoktay-yasakelma-5a-750x375-c-750x375-c.jpg

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Öte yandan Yasak Elma dizisinde başrol olarak yer alan yakışıklı oyuncu Berk Oktay'a çok sayıda hayranı tarafından da geçmiş olsun mesajları iletildi.