FOX TV'den Yasak Elma dizisi için 2 yeni karar! Büyük bir sürpriz yaşanacak

FOX TV'den Yasak Elma dizisi için 2 yeni karar! Büyük bir sürpriz yaşanacak

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi için seyircileri çok sevindirecek bir karar alındı. Karar FOX yönetimince de onaylandı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi için FOX yönetiminden seyircileri sevindirecek bir karar geldi. Yasak Elma dizisi altıncı sezonda da ekranda olacak. Ayrıca yedinci sezon onayı için ise görüşmeler sürüyor. Yani başka bir deyişle en az iki yıl daha Yasak Elma dizisi ekranda olacak.

Ayrıca Yasak Elma dizisinin kadrosuna yeni isimlerin de katılacağı öğrenildi. Ulusal Post haber sitesi tarafından yayınlanan bir haberde Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılacak isimlerle ilgili bilgilere yer verildi. Kadroda yaşanacak olan değişim ve Yasak Elma dizisinin geleceğiyle ilgili tüm bilgiler ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. İşte Yasak Elma seyircilerini ilgilendiren gelişmenin tüm detayları.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisine bomba oyuncu katılıyor. Beş sezondur ekranda fırtınalar koparan Yasak Elma dizisi pazartesi akşamlarının yıldızı olmaya devam ediyor.

626fcf6217aca91f4cf6629a.jpg

Rakiplerine fark atmayı sürdüren Yasak Elma dizisi altıncı sezonda da ekranda olacak. Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisi final kararı alırken Yasak Elma için FOX TV bombayı patlattı ve altıncı sezon onayı verdi.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Yasak Elma dizisinin kadrosuna ise iki yeni oyuncunun daha katılacağı öğrenildi.

TV100'de yayınlanan haberde; Yasak Elma dizisine katılacak yeni oyuncularla ilgili detaylarda belli oldu. Birsen Altuntaş, Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılacak isimleri duyurdu.

Yasak Elma dizisinin ekibine 2 yeni oyuncu katıldı. Soydan Soydaş ve Can Ceylan dizinin kadrosuna dahil oluyor.

yasak-elma-84582-large-image-8c8e05f6-fd96-4baa-ba23-74978bd04495.jpg
SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Yasak Elma dizisi 13 Haziran tarihinde sezon finali yapacak. Yeni bölümler ise Eylül ayında ekrana gelmeye devam edecek.

MEDYAPIM imzalı Yasak Elma dizisinin kadrosuna Eylül ayındaki yeni bölümlerde başka oyuncuların da katılması bekleniyor. Şimdilik kadrodan başka ayrılık ise olmayacak. Oyuncuların anlaşmaları sezon sonunda bitecek.

Çok sayıda oyuncunun yeni sezon anlaşması yapması bekleniyor.

Beş sezondur ekranda olan Yasak Elma dizisinde şimdiye dek çok sayıda kadro değişikliği yaşanmış ancak her gelen oyuncular seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarmıştı. Muhtemelen yeni dönemde de yeni katılacak oyuncular seyircileri etkilemeyi başaracaklar.

Soydan Soydaş ve Can Ceylan'ın diziye dahil olması da Yasak Elma için bir çok değişimi de beraberinde getirecek.

SOYDAN SOYDAŞ KİMDİR?

Diziye yeni dahil olan Soydan Soydaş hakkında da neoldu.com sitesinde kısa bir biyografi paylaşılmış. Buna göre oyuncuyla ilgili bilgiler şu şekildedir.

Ankara'da dünyaya gelen başarılı oyuncu, lise eğitiminden sonra Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatro üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra kamera karşısına geçen Soydan Soydaş, günümüzde aktif olarak oyunculuk yapmaktadır. 2014'te ise Küçük Ağa isimli dizide Okan karakterini canlandırdı.

Can Ceylan hakkında ise maalesef açık kaynak aramalarında herhangi bir bilgiye ulaşamadık. Bu yüzden sayfalarımızda yer veremiyoruz.

Önemli detay: Öte yandan medya kulislerinden gelen bilgilere göre Yasak Elma dizisinin en az 200 bölüm ekranda olması bekleniyor. Başka bir deyişle yapım şirketi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin rekorunu kırmaya kararlı görünüyor.

Kaynak: Ulusal Post - TV100