FOX TV'nin en çok reyting alan dizisiydi, final kararı çıktı

FOX TV'nin en çok reyting alan dizisiydi, final kararı çıktı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi için sona gelindi. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük'ün başrollerindeki Aşk mantık İntikam Cuma akşamları yayınlanıyordu.

Cuma akşamları yayımlanan diziler genelde pek ilgi görmüyor Türkiye'de. Ancak Aşk Mantık İntikam dizisi bu kuralı yıkan dizilerden biri olmuştu.

Geçtiğimiz yaz sezonunda ekran macerasına başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi Türkiye'de özellikle de Z kuşağının en çok izlediği dizilerden biriydi.

Dizinin başrol kadrosunda genç kuşak oyuncularından Burcu Özberk ve İlhan Şen ile Burak Yörük yer alıyordu. Cuma Akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi yüksek bütçeli bir dizi olmamasına rağmen reytinglerde de iyi sonuçlar elde ediyordu.

AŞK MANTIK İNTİKAM NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

TV100 Ekibinden Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 42.bölümüyle Aşk Mantık İntikam dizisi final yapacak.

ask-mantik-intikam-8-8.jpg

Daha önce alınan bir kararda dizinin 39 bölüm olmasına karar verilmişti. Ancak yapım şirketi ve kanal arasındaki görüşmeler neticesinde senaryoya 3 bölüm daha eklendi. Aşk Mantık İntikam dizisi böylelikle 42.bölümüyle ekrana veda edecek.

Öte yandan dizinin başrol kadrosunda yer alan yakışıklı oyuncu İlhan Şen'e de çok sayıda yapım şirketinden dizi teklifi geldiği öğrenildi. Genç oyuncunun bir süre tatil yapıp setlere geri dönmeye düşündüğü öne sürülüyor.

İlgili Haberler