FOX TV'nin Yasak Elma dizisindeki oyuncu TV8 dizisine transfer oldu

FOX TV'nin Yasak Elma dizisindeki oyuncu TV8 dizisine transfer oldu

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinden TV8 ekranlarında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine transfer

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi beşinci sezonu sonlandırmaya hazırlanırken altıncı sezon için şimdiden anlaşmayı yapmak üzere.

Yasak Elma dizisinde rol alan çok sayıda oyuncu şimdilerde iyi yerlerde. Örneğin Talat Bulut ve Onur Tuna şimdiler de Mahkum dizisinde boy gösteriyorlar.

Yasak Elma dizisinin oyuncuları peş peşe başka kanallarda yer alırken bir oyuncu daha başka bir kanalda boy gösterecek.

ACUN'UN KANALINDA YER ALACAK

TV8 Bilindiği gibi Acun Ilıcalı'ya ait bir kanal. Yarışma programları kadar dizileri de iddialı olan bu kanala bir oyuncu transfer oldu.

Kırmızı oda dizisinin final yapmasıyla TV8 ekranlarında Annenin Sırrı Çocuk adıyla bir dizi yayınlanmaya başladı. İddialı dizinin kadrosuna Yasak Elma dizisinde yıldızı parlayan bir oyuncu daha dahil oldu.

Televizyon gazetesinde yer alan habere göre; Yasak Elma dizisinin yakışıklı oyuncusu artık TV8 ekranlarında boy gösterecek.

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da daha önce rol alan bu isim Gün Akıncı. Oyuncu, Yasak Elma dizisinde Cem karakterine hayat vermişti.

Onur Tuna’nın oynadığı Alihan’ın Amerika’dan gelen arkadaşı ve üst düzey yöneticisi Cem karakterini oynuyordu Gün Akıncı. 2018 yılında yer aldığı dizideki rolüyle beğeni toplarken, kilit bir karaktere hayat vermişti. Alihan ve Zeynep arasına girerek izleyicilerin tepkisini alan bir karakter olsa da hatırlanan bir rol hala.

gun-akinci-kimdir.jpg

Gün Akıncı, Yasak Elma dizisindeki bu rolünden sonra ortalarda görünmedi. Şimdi ise Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin kadrosuna dahil oldu.

GENÇ KIZLAR HAYRAN

Yakışıklılığıyla dikkat çeken 1988 doğumlu oyuncu genç kızlar tarafından büyük ilgi görüyor. Gün Akıncı oyunculuk yeteneği kadar yakışıklığıyla da dikkat çekiyor.