FOX TV'nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili yeni karar! Yayın tarihi belli oldu

FOX TV'nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili yeni karar! Yayın tarihi belli oldu

FOX TV ekranlarında Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kusursuz Kiracı dizisi ismiyle yeni bir dizi yayınlanacak. Dizinin yayın tarihi de belli olmaya başladı

Çok sayıda dizisi final yapan FOX TV yeni dizilerle yoluna devam ediyor. Bu kapsamda FOX TV ekranlarında yeni bir dizi yayın hayatına başlayacak. Göz kamaştıran kadrosuyla dikkat çeken dizinin adı da Kusursuz Kiracı dizisi.

Uzun bir süredir tanıtımları dönen Kusursuz Kiracı dizisinin yaz öncesi ekrana gelmesi ve Aşk Mantık İntikam dizisinin yerine yayınlanması tahmin ediliyordu.

Ancak gelen son karar herkesi üzdü. Dizi gelecek sezon ekranda olacak. Başka bir deyişle yaz aylarında Kusursuz Kiracı dizisi yayınlanmayacak. TV100 Ekibinden Birsen Altuntaş bu kararın perde arkasını da yazdı.

Birsen Altuntaş'ın Kusursuz kiracı dizisiyle ilgili yazısının ilgili bölümü şöyle oldu.

Türkiye’nin en başarılı kadın yapımcılarından Asena Bülbüloğlu’nun imza attığı Kusursuz Kiracı dizisi büyük merakla bekleniyor. FOX’un bu ay yayın akışına alması beklenen diziyle ilgili beklenen karar sonunda çıktı.

Yusuf Pirhasan’ın yönettiği, Nermin Yıldırım’ın yazdığı, MF Yapım’ın ise çektiği dizi Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Bennu Yıldırımlar, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt ve Nilsu Yılmaz gibi ünlü isimleri buluşturmuştu.

İlk bölümü hazır olan ve çok beğenilen dizinin yaz sezonunun yaklaşması nedeniyle düşen izlenme oranları göz önüne alınarak eylül sezonuna ertelenmesine karar verildi.