FOX TV'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel’in oyuncu kadrosu belli oldu

FOX TV'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel’in oyuncu kadrosu belli oldu

FOX TV ekranlarında Senden Daha Güzel ismiyle bir yeni bir dizi yayınlanmaya başladı. Dizinin oyuncu kadrosu belli oldu.

Son dönemde FOX TV ekranlarında yayınlanan diziler peş peşe final yaparken en çokta Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapması üzüntüye yol açmıştı.

Aşk Mantık İntikam dizisi en sevilen dizilerden biriydi. Geçtiğimiz sezon bir yaz dizisi olarak başlayan dizinin başrol kadrosunda İlhan Şen gibi yakışıklı bir oyuncu yer alıyordu.

FOX TV yönetimi Aşk Mantık İntikam dizisinden boşalan boşluğu doldurmak için şimdi yeni bir dizi yayınlayacak. Senden Daha Güzel isimli yeni dizi seyircilerle buluşacak.

Günlerdir tanıtımı yapılan dizinin oyuncu kadrosu büyük merak konusuydu. Neyse ki dizinin oyuncu kadrosu sonunda belli oldu.

62648096d265a219708d995c.jpg

TV100'de yayınlanan Birsen Altuntaş, imzalı haberde Senden Daha Güzel isimli yeni FOX TV dizisiyle ilgili tüm bilgiler paylaşıldı. Dizinin arkasındaki iddialı yapım şirketi ve iddialı oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film’in FOX için hazırladığı “Senden Daha Güzel” dizisi 6 Mayıs’ta sete çıkacak. Deniz Koloş’un yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi başarılı kalem Ayşe Üner Kutlu yazıyor.


Çekimleri Antep’te başlayacak olan dizide Cemre Baysel “Efsun”, Burak Çelik “Kaan”, Cem Kurtoğlu “Ferdi”, Ebru Cündübeyoğlu “Pervin”, Sevinç Erbulak “Serpil”, Berat Yenilmez “Kaya”, Ozan Kaya Oktu “Cem”, Beril Kolcu “Burcu”, Merve Şen “Binnur”, Bahar Süer “Canan”, Yunus Eski “Sarp”, Tuğçe Kumral “Şirin”, Anıl Çelik “Mete”, Mehmet Cihan Ercan “Yaşar”, Aziz Caner İnan “Taner” ve Sena Çakır da “Aslı” rollerine hayat verecek.


“Senden Daha Güzel” dizisi Antepli bir kadın doktorla, İstanbullu ünlü bir estetik doktorunun renkli çatışması beyazcama taşınacak.

GENÇ YETENEKLER DE YER ALABİLİR

Öte yandan FOX TV ekranlarında yayınlanacak yeni yaz dizisi ''Senden Daha Güzel'' dizisinde bazı genç yeteneklerin de yer alması bekleniyor. Şimdiden dizide yer alacak oyuncular büyük merak konusu oldu.

oyuncu-burak-celik-kimdir-kac-yasindadir-nerelidir-1571997224-1983-w720-h720.jpg

Ana kadronun belli olduğu dizide kuşkusuz en dikkat çeken oyuncu yakışıklığıyla herkesi derinden etkileyen Burak Çelik olacak. Kaan rolüyle dizide yer alacak olan Burak Çelik daha önce de çok sayıda dizi projesinde yer almıştı. Partneri Cemre Baysel ise son dönemin en dikkat çeken oyuncularından biri olarak gösteriliyor.