FOX'un Evlilik Hakkında Her Şey oyuncusu 14 yıllık eşinden boşandı

FOX'un Evlilik Hakkında Her Şey oyuncusu 14 yıllık eşinden boşandı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncularından Sanem'e hayat veren Gökçe Eyüboğlu 14 yıllık eşinden boşandı. Başarılı oyuncu FOX TV ekranlarında yayınlanan TV dizisinde de boşanma avukatına hayat veriyor

FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncularından Gökçe Eyüboğlu eşinden boşandı.

Dizide boşanma öncesi ve sonrasında yaşanan gelişmeler anlatılıyor. Gökçe Eyüboğlu'da bu dizide bir boşanma avukatına hayat veriyor.

Başarılı oyuncunun canlandırdığı karakter dizinin en çok ilgi gören karakterlerinden biri. Gökçe Eyüboğlu cephesinde yaşanan ayrılık haberi deprem etkisi yarattı.

Gökçe Eyüboğlu'nun tam 14 yıldır evli olduğu ortaya çıktı.

Selçuk Öner Eyüboğlu Kimdir?

Peki Gökçe Eyüboğlu'nun boşandığı eşi Selçuk Öner Eyüboğlu Kimdir? Selçuk Öner Eyüboğlu inşaat mühendisidir. İkili 2008 yılında dünya evine girmişti.

selcuk-oner-kimdir-selcuk-oner-eyuboglu-nereli-kac-yasinda-ne-mezunu-serveti-ne-is-yapiyor-9789.jpg

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Eyüboğlu çifti son dönemlerde evliliklerinde fikir açısından uyuşmazlıklar yaşamaya başladılar. 38 yaşındaki oyuncu, boşanma avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu ve anlaşmalı boşanma davası açtı.

İstanbul Aile Mahkemesi'nde geçtiğimiz günlerde görülen duruşma yaklaşık olarak 10 dakika sürdü. Çift anlaşmalı olarak boşandı.

İlgili Haberler