Furkan Andıç sette kaza geçirmişti! Üzen haber geldi

Furkan Andıç sette kaza geçirmişti! Üzen haber geldi

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Kara Tahta' dizisinin setinde kaza geçiren Furkan Andıç sevenlerini üzdü. Başarılı oyuncunun ameliyata alındığı öğrenildi

Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt'un başrolünde yer aldığı 'Kara Tahta' dizisi kısa sürede büyük bir başarı elde etti.

Dizinin en sevilen oyuncularından biri de kuşkusuz Başrol oyuncusu Furkan Andıç. Yakışıklı oyuncu dizinin çekimleri sırasında sette kaza geçirdi.

Furkan Andıç'ın sette kaza geçirmesi sonrasında sevenlerini üzen haber geldi. Başarılı oyuncu acil olarak İstanbul'a getirildi ve ameliyata alındı.

Set yaşanan bu üzücü kaza nedeniyle durdu. Şimdi herkes dizinin yeni bölümlerinde bir aksama olup olmayacağını merak ediyor.

4 Nisan 1990 doğumlu olan 32 yaşındaki Furkan Andıç'ın son durumu da sevenleri tarafından merak edilirken beklenen açıklama çok geçmeden geldi.

ol-1651405739.jpg

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; Furkan Andıç'ın son durumuyla ilgili açıklamayı Kara Tahta dizisinin yapımcısı Süreyya Yaşar Önal yaptı. Sosyal medya hesabından kısa bir bildiri paylaşan Süreyya Yaşar Önal şunları yazdı.

"Oyuncumuz Sevgili Furkan Andıç'ın sakatlanması ekip olarak bizi ve tüm sevenlerini üzdü... İnşallah en kısa zamanda iyileşip, aramıza ve setine dönecek. Geçmiş olsun Furkan."

SET ARASI VERDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Öte yandan Furkan Andıç'ın hastaneden taburcu edildiği öğrenilirken evde dinlendiği öğrenildi. Bu nedenle sette bir süre olamayacak. Bu durum Kara Tahta dizisinin seyircilerini ve Furkan Andıç hayranlarını çok üzdü.