Gökçe Bahadır, Kulüp dizisi için ikinci sezon müjdesini verdi

Gökçe Bahadır, Kulüp dizisi için ikinci sezon müjdesini verdi

Netflix platformunda yayımlanan Kulüp dizisinin yeni sezonu yakında çekilecek müjdeyi dizinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır verdi

Netflix platformunda yayınlanan Kulüp dizisi çok sevilmişti. Dizinin yeni sezonu olup olmayacak mı çok merak ediliyordu.

Bazı kaynaklar dizinin tek sezonluk proje olduğunu öne sürmüştü. Neyse ki iddialar doğru çıkmadı. Kulüp dizisi yeni sezonuyla vizyonda olacak. Hatta hazırlıklara yakın bir zamanda başlanacağının bile bilgisi geldi.

Ana kadroda bazı değişikler yaşanacak. İddialara göre dizide hızlı bir zaman atlaması da yaşanacak. Ancak Başrol kadrosuna pek dokunulmayacak. Bunu Gökçe Bahadır'ın açıklamasından anlayabiliyoruz. Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yer alan Gökçe Bahadır, Kulüp dizisinin yeni bölümleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

kulc3bcpdizi.jpg

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre, Gökçe Bahadır, "Devam eden ve sona yaklaşan bir dizimiz var. Seti devam ediyor" dedi.

Bahadır ayrıca, "Kulüp' dizisinin yeni sezonunu ilerleyen zamanda çekeceğiz. Yoğun bir bir tempom var" açıklamasında bulundu.

1950'li yıllarda İstanbul'da Beyoğlu civarında Seferad Yahudisi Matilda ve kızı Raşel'in hayatı çevresinde gelişen olaylara odaklanan Kulüp Dizisi 5 Kasım 2021 tarihinde ilk kez Netflix platformunda yayımlanmıştı.

Dizi sadece Türkiye'de değil İsrail, Avrupa ve ABD'de de reyting rekorları kırmıştı. Kulüp, Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan ikilisinin yönettiği bu dizi Netflix platformundaki en çok izlenen Türk dizilerinden biri olma başarısını elde etmişti.