Gonca Vuslateri itiraflarıyla hayranlarını şaşkına çevirdi

Gonca Vuslateri itiraflarıyla hayranlarını şaşkına çevirdi

Kanal D ekranlarında bir dönem yayınlanan Yalan Dünya dizisindeki Vasfiye karakteriyle ünlenen Gonca Vuslateri itiraflarıyla şaşırttı.

Gonca Vuslateri denince akla gelen ilk isim Kanal D ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Yalan Dünya dizisindeki Vasfiye teyze karakteri oluyor.

Deyim yerinde Gonca Vuslateri tarafından canlandırılan Vasfiye teyze karakteri bu dizinin en sevilen karakteriydi. Gonca Vuslateri oyunculuk performansı kadar özel hayatıyla da ilgi çeken bir oyuncu.

Gonca Vuslateri bugün magazin gündemini alt üst eden bir itirafla olay oldu. İtirafları hayranlarını şaşırtırken sosyal medyada çok sayıda kullanıcı ondan bu kadarını beklemiyorduk yorumları yaptılar.

PEKİ NE SÖYLEDİ?

İnternet Haber'in aktardığı habere göre; Gonca Vuslateri verdiği özel bir röportajla gündemi alt üst etti. Gonca Vuslateri tarafından yapılan açıklamalar şaşkınlık yaratırken magazin gündeminde çok sayıda haber sitesi o itirafları manşete çekti.

Cake Mosq'un her hafta ünlüleri Drag Queen'e çevirip ağızlarından binbir türlü itiraflar kopardığı Burada Neler Dönüyor Bi' Bilsen isimli programının bu haftaki konuğu Gonca Vuslateri oldu.


Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Cake Mosq'un Burada Neler Dönüyor Bi' Bilsen programının bu haftaki konuğu oldu. Ayak fetişi olduğunu itiraf eden Gonca Vuslateri, 'Eve gelen sucuların bile ayaklarına bakarım.' diyerek herkesi şaşırttı.