Gönül Dağı dizisinde büyük değişim! Beklenmedik 2 oyuncu

Gönül Dağı dizisinde büyük değişim! Beklenmedik 2 oyuncu

TRT1 ekranlarında yayınlanan Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrollerini paylaştığı Gönül Dağı dizisine 2 yeni oyuncu daha katıldı.

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilen Gönül Dağı dizisi reytinglerin zirvesinden inmezken diziye yeni oyuncular da katılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde diziden Asya karakterine hayat veren Buse Orcan'ın ayrıldığı duyurulmuştu. Güzelliğiyle dikkat çeken Buse Orcan'ın ayrılığı üzüntüye yol açmıştı.

KADRO DEĞİŞTİ

Gönül Dağı dizisinin yöneticileri dizideki ayrılıkları telafi etmek adına hikayeye yeni oyuncular dahil etmeye başladılar. Kadroda değişiklik kararı da bunun eseri. Gönül Dağı dizisine 2 yeni oyuncu daha katılırken önümüzdeki bölümlerde yeni isimlerin de giriş yapması bekleniyor.

KADROYA KATILAN İSİMLER GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Öte yandan Gönül Dağı dizisine katılan 2 yeni oyuncu da belli oldu. TV100'ün yayınladığı habere göre; Mustafa Şen ve Dilek Denizdelen Gönül Dağı dizisine katıldılar.

İkili projede Selami'nin (Eser Eyüboğlu) abisi İlhami ve ablası Melahat rollerine hayat verecek.

Dilek Denizdelen özellikle Sen Anlat Karadeniz dizisiyle adından sıkça söz ettirmişti. Dizi ve tiyatro oyuncusu olarak bilinen Dilek Denizdelen'in Gaziantep doğumlu olduğu öğrenildi. Oyuncunun 1973 doğumlu olduğu da gelen bilgiler arasında.

33ddafad7e20b9bcd05ad98445207d25.jpg

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih,Coğrafya Fakültesinin Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat dalı mezunlarından olan Mustafa Şen ise bugüne dek sayısız projede yer aldı. En dikkat çeken projeleri arasında Kurtlar vadisi pusu, Aşk nerede, Bahtiyar Bahtı Kara gibi yapımlar yer alıyor.