Gönül dağı dizisinde yıkan ölüm! TRT1 ekibi de çok üzgün

Gönül dağı dizisinde yıkan ölüm! TRT1 ekibi de çok üzgün

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde beklenmedik bir ayrılık daha yaşandı. Halil İbrahim Kalaycıoğlu diziye ölerek veda etmişti. Bir ayrılık daha yaşanacak.

TRT1 ekranlarında 2.sezonuyla yayınlanan Gönül Dağı dizisinde peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Köprü Film tarafından çekilen Gönül Dağı seyirciler tarafından çok sevilen bir dizi.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin 37.bölümünde yeni bir ayrılık daha yaşanacak.

TV100 Ekibinden Gazeteci Birsen Altuntaş'ın Haberine göre; Yahya Samancı tarafından yönetilen diziden geçtiğimiz günlerde Mezarcı İlyas rolüne hayat veren Halil İbrahim Kalaycıoğlu diziye ölerek veda etmişti.

ASYA DA GİDİYOR

13546401-728xauto.jpg

Mezarcı İlyas'ın kızı Asya karakterine hayat veren güzel oyuncu Buse Orcan'da diziye veda ediyor. Asya karakterinin de ölerek diziye veda edebileceği konuşuluyor.

Bu durum TRT1 ekibini de üzüntüye boğdu. Buse Orcan çok sevilen oyunculardan biri olarak son dönemde yıldızı parlıyor.

Eskişehir'de çekilen Gönül Dağı dizisinde oynayan Buse Orcan , Miss Turkey finalistleri arasında yer almış ve oyunculuğa da bu diziyle ilk adımını atmıştı. Geçtiğimiz yıl liseden mezun olan güzel oyuncu şimdilerde Üniversite eğitiminin yanı sıra bir yandan da özel olarak oyunculuk ve şan dersleri alıyor.

Asya karakterine hayat veren Buse Orcan'ın başka bir diziyle daha ekrana geri dönüş yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor.