Gülse Birsel çileden çıktı! İddialar üzerine kavgaya tutuştu!

Gülse Birsel çileden çıktı! İddialar üzerine kavgaya tutuştu!

Oyuncu ve Senarist Gülse Birsel bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan Avrupa Yakası dizisi için kavgaya tutuştu. Sosyal medyadan isyan edip uyduruyorsun! Uydurma diyerek isyan etti

ATV ekranlarında yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Avrupa Yakası dizisi bugün olmuş gündemden düşmüyor. Tekrarları bile reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Şimdilerde yeni bir dizi için hazırlıklara başlayan Gülse Birsel bir sosyal medya kullanıcısıyla tartıştı.

AVRUPA YAKASI DİZİSİ UYARLAMA MI?

Avrupa Yakası dizisinin uyarlama olduğu öne sürüldü. Bu durum Gülse Birsel'i çileden çıkardı. Gülse Birsel senaryoları bizzat kendisi yazıyor ve özgünlüğe önem veriyor.

Bu iddia karşısında çileden çıkan Gülse Birsel kavgaya tutuştu.

Oda TV'de yer alan habere göre; Komedi dizisi olan Avrupa Yakasının senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel’e sosyal medyadan yorum yapan bir kullanıcı Avrupa Yakası dizisinin başka bir yabancı diziden uyarlanarak yapıldığını iddia etti.

No context the official adlı Twitter kullanıcısı “Gülse Birsel 2006’da verdiği bir röportajda Avrupa Yakasını, The Office UK’den esinlenerek yazdığını söylemiştir.” diye yazdı.

odatv-image-79-12adfad2d50646.jpg

Ortaya atılan iddiaya yanıt veren Gülse Birsel Twitter hesabından, “Uyduruyorsun, uydurma.” şeklinde cevap verdi.

YENİ DİZİSİ NEREDE YAYINLANACAK?

Öte yandan Gülse Birsel'in yazdığı yeni komedi dizisiyle ilgili bilgiler de gelmeye başladı. Dizi dijital bir platformda yayınlanacak ve televizyon dizisi olmayacak.

8 bölümden oluşan Gülse Birsel'e ait yeni dizi bu kez stüdyo ortamında değil gerçek mekanlarda çekilecek.

Hazırlıklara uzun bir süre önce başlayan Gülse Birsel'in yeni dizisi için çekimlere yakında başlanacağı konuşuluyor.