Gupse Özay ve Barış Arduç çifti bebek bekliyor! Yakında anne baba olacaklar

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti bebek bekliyor! Yakında anne baba olacaklar

Barış Arduç ile evlenen oyuncu ve senarist Gupse Özay'ın hamile olduğu öğrenildi işte magazin dünyasını hareketlendiren haberin detayları

Magazin dünyası flaş bir haberle hareketlendi. Bilindiği gibi Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin mutlu bir evliliği var.

İkilinin mutlu evliliği devam ederken flaş bir haber gündeme geldi. TV100 Magazin müdürü gazeteci Birsen Altuntaş aldığı güzel haberi paylaştı. Buna göre Barış Arduç’la evlenen Gupse Özay’ın yakında bir bebeği olacak. Sadece Barış Arduç ve Gupse Özay'ın yakın çevresinin bildiği o müjdeli haber artık herkes tarafından öğrenildi.

Birsen Altuntaş konuyla ilgili olarak şunları yazdı

Sanat dünyasında son dönemde peş peşe gelen bebek haberlerine bir yenisi daha eklendi.
Önceki yaz Barış Arduç’la evlenen Gupse Özay’ın uzun süredir sessiz olmasının nedeni ortaya çıktı.

133128.jpg

Ünlü oyuncu bebek bekliyor. Barış Arduç, geçen günlerde “Gupse hanımı göremiyoruz’ sorusuna “Evde yazıp çiziyor’ yanıtını vermişti.

BEBEĞİN CİNSİYETİ BELLİ Mİ?

Öte yandan bebeğin cinsiyetinin de belli olduğu ancak henüz basınla paylaşılmadığı öğrenildi. Şimdi gözler Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden gelecek açıklamaya kilitlenmiş durumda.

İkili Deliha filminde birlikte rol almışlardı. 2020 yılının Temmuz ayında evlenen çift hakkında zaman zaman ayrılık haberleri yayınlansa da iddiaların çok geçmeden doğru olmadığı ortaya çıkıyordu.