Hafsanur Sancaktutan, Deniz Can Aktaş ilişkisi hakkında itiraflarda bulundu

Hafsanur Sancaktutan, Deniz Can Aktaş ilişkisi hakkında itiraflarda bulundu

TRT ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinde yer Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan birlikteliği hakkında Hafsanur Sancaktutan ilk kez konuştu ve samimi açıklamalarda bulundu.

STAR TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi ara dizisinde canlandırdığı Barış karakteriyle büyük beğeni toplayan Deniz Can Aktaş şimdilerde TRT ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinde yer almakta.

Başarılı oyuncu, oyunculuk performansı kadar özel hayatıyla da ilgi odağı olmaya devam ediyor. Deniz Can Aktaş kendisi gibi oyuncu olan ve güzelliğiyle dikkat çeken Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşıyor.

İkili ilişkileri de gizlemiyorlar ve göz önünde yazışıyorlar.

Akşam gazetesinde yayınlanan bir haberde; Hafsanur Sancaktutan tarafından Deniz Can Aktaş ile ilgili çok özel ifadelere yer verildi. Hafsanur Sancaktutan ilişkileri hakkında ilk kez bu denli samimi açıklamalarda bulundu.

ANLAYIŞLI BİR ÇİFT

Meslektaşı Deniz Can Aktaş ile bir süredir aşk yaşayan Sancaktutan, "O da çok yoğun, çok denk gelemiyoruz. Zaman geçiremiyoruz ama yazı düşünüyoruz. Boş zamanları düşünüyoruz. Ben Çeşme'de çalışırken de ayrı kaldık ama anlayışlıyız bu konuda." ifadelerini kullandı.

ARALARINDA KISKANÇLIK VAR MI?

Aralarında kıskançlık olmadığını da ifade eden güzel oyuncu, "İkimiz de aynı sektördeyiz ve hiç böyle bir şey yaşamadık." şeklinde konuştu.