Herkes eski dost sanıyordu! Gülse Birsel, Cem Yılmaz gerçeğini açıkladı

Herkes eski dost sanıyordu! Gülse Birsel, Cem Yılmaz gerçeğini açıkladı

Gülse Birsel ve Cem Yılmaz'ı herkes eski dost sanıyordu. Geçtiğimiz günlerde gündeme oturan fotoğraf karesiyle ilgili Gülse Birsel gerçeği açıkladı

Geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf karesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Cem Yılmaz ile Gülse Birsel'e ait fotoğraf bir anda gündeme oturdu.

Fotoğrafın yıllar öncesine ait olması nedeniyle herkes Cem Yılmaz ve Gülse Birsel'i eski dost sanmıştı. Ancak çok geçmeden gerçek ortaya çıktı.

Meğer Cem Yılmaz ile Gülse Birsel o karede tamamen tesadüfen denk düşmüş.

666-6270-cover-jpg-001.webp

Duvar'da yer alan habere göre; Gülse Birsel gündeme oturan o fotoğrafın gerçek hikayesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cem Yılmaz ve Gülse Birsel'in çok yakın eski dost iddiaları da böylelikle çürümüş oldu.

Gülse Birsel, fotoğrafla ilgili şunları yazdı: ''Boğaziçi Üni. mezuniyet töreninde bilmeden mizah paneli yaşanmış. Cem'le okuldan hiç tanışmadan tesadüfen yan yana düşmüşüz. Zaman yolcusuyum ve Cem Yılmaz'la selfie çektiriyorum gibi görünse de sadece genç irisiyim ve elimdeki galiba çatapat. Vay be."

YENİ DİZİSİYLE İLGİLİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Gülse Birsel'in yeni komedi dizisiyle ilgili hazırlıklar ise devam ediyor. Sekiz bölümlük bir anlaşma yapan Gülse Birsel ayrıca 2 film projesi içinde anlaşmaya vardı.

Dizinin yayınlanacağı adres dijital bir platform olacak. Ancak hangi platform olacağı ise henüz kesinleşmedi.