İddialar doğru çıktı! FOX TV en güvendiği dizisine de final kararı verdi

İddialar doğru çıktı! FOX TV en güvendiği dizisine de final kararı verdi

Gökçe Bahadır'ın başrollerindeki Evlilik Hakkında Her Şey dizisi final yapacak! FOX TV son kararını verdi

Salı akşamları yayımlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine FOX TV'nin ikinci sezon onayı vermediği öğrenildi. FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kanalın en güvendiği dizilerden biriydi.

Haber7'nin haberine göre; Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 31 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanacak son bölümüyle final yapacak.

REYTİNGLER DÜŞÜŞE GEÇMİŞTİ

Öte yandan Yiğit Kirazcı'nın kadrodan ayrılmasıyla birlikte dizi iyiden iyiye kan kaybetmeye başlamıştı. Ayrıca dizi bir hukuk dizisinden daha çok komedi dizisine dönmüştü. Başlangıçta iyi reytingler elde eden Evlilik Hakkında Her Şey dizisi son dönemde nedendir bilinmez büyük bir çöküş yaşamıştı.

FOX TV ikinci sezonda devam kararı vermeyerek Gökçe Bahadır'ın da başrollerinde yer aldığı bu diziye final kararı verdi.

GÖKÇE BAHADIR'IN DİĞER DİZİSİNDEN MÜJDE

Öte yandan Gökçe Bahadır'ın başrollerindeki bir diğer dizi Kulüp dizisinde de bazı gelişmeler var. Netflix platformunda yayımlanan Kulüp dizisinin ikinci sezonunun yayınlanacağı öğrenildi.

t25-gokce-bahadir-mujdeyi-ver-493.jpg

Konuyla ilgili gazetecilere bir açıklama yapan Gökçe Bahadır ikinci sezon müjdesini vermişti. Akşam'da yayınlanan haberde ayrıntılara yer verilmişti. Dizide Matilda karakteriyle izleyici karşısına çıkan Gökçe Bahadır, dizi hakkında gelen sorulara 'Büyük olasılıkla 'Kulüp' dizisinin 2. sezonu olacak gibi görünüyor. Olursa onu çekeceğiz' açıklamasında bulunmuştu.

İlgili Haberler