İlgiyle izlenen ATV dizi paraşütsüz düştü! Final tarihi kesinleşti

İlgiyle izlenen ATV dizi paraşütsüz düştü! Final tarihi kesinleşti

Dört sezon boyunca ekranda fırtınalar estiren Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni sezon onayı çıkmadı. Sevilen dizi final yapacak

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi en sevilen dizilerden biriydi. Dört sezon boyunca ekranda fırtınalar estiren dizi için final kararı çıktı. Üstelik bu final kararının dönüşü yok.

TEK SEZONLUK BAŞLAMIŞTI

atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi aslında tek sezonluk başlamıştı. Ancak reytingler öylesine iyi geldi ki kanal yönetimi dört sezon boyunca diziyi devam ettirdi.

ANA KADRO BİLE DEĞİŞTİ

Öyle ki Bir Zamanlar Çukurova dizisinden çok sayıda ünlü oyuncu bile ayrılmıştı. Ancak buna rağmen hikaye emin adımlarla yoluna devam etti. Kanal yönetimin beşinci sezon onayı verip vermeyeceği merak konusuydu.

SON DÖNEMDE DÜŞÜŞ VAR

61dfcc250f254400e4b9770e.jpg

Dört sezon boyunca reytinglerin zirvesinden inmeyen Bir Zamanlar Çukurova dizisi beklenmedik bir şekilde düşüşe geçti. Bu durum kanal yönetimine de finalden başka çare bırakmadı. ATV ekranlarının en sevilen dizisi için böylelikle final kararı çıkmış oldu.

AYRINTILAR DA BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Atv'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova için final kesinleşti. 133. bölümü ile ekrana gelecek olan dizi, sezon sonunda ekrana veda edecek. Başladığı günden bu güne senaryosu da kadrosu da değişen Bir Zamanlar Çukurova'nın final tarihi belli oldu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bir Zamanlar Çukurova dizisi, dördüncü sezon 140. bölüm ile ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

İNTERNET ÜZERİNDEN ESKİ BÖLÜMLER İZLENEBİLECEK

Öte yandan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin eski bölümleri internet üzerinden kesintisiz bir şekilde izlenmeye devam edecek. Kanal yönetimi sadece hikayeyi noktalayacak.