İlhan Şen'in yeni dizisindeki partneri belli oldu! Güzel oyuncu başrolde

İlhan Şen'in yeni dizisindeki partneri belli oldu! Güzel oyuncu başrolde

FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi final yapmasıyla birlikte İlhan Şen yeni dizisiyle setlere dönüyor. ATV'de yayınlanacak dizide İlhan Şen'in partneri Deniz Işın olacak.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasıyla birlikte İlhan Şen setlere kısa bir ara verdi. Ancak Mayıs ayında yeni diziyle ekrana geri dönecek.

ATV ekranlarında yeni bir yaz dizisi başlayacak. Yaz dizisinin adı da belli oldu. '' Ah Canım Hayat''

ATV ekranlarının yeni dizisi Ah Canım Hayat'ta başrol oyuncuları da belli oldu. Dizinin başrolünde İlhan Şen ve Deniz Işın yer alacak.

Deniz Işın son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinde rol almıştı. Hülya Avşar, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü gibi isimlerle birlikte kadroda Deniz Işın'da yer alıyordu.

Uzun bir aranın ardından Deniz Işın, İlhan Şen ile birlikte başrolü paylaşacağı ''Ah Canım Hayat'' dizisiyle setlerde olacak.

TV100'den Birsen Altuntaş, İlhan Şen'in yeni dizisiyle ilgili bilgileri de paylaştı.

Süreç Film’in atv için çekeceği “Ah Canım Hayat” dizisinin de cast çalışmalarında sona gelindi. Nalan Merter Savaş’ın yazdığı diziyi Yıldız Hülya Bilban yönetecek.


12 Mayıs’ta sete çıkacak olan dizide “Kaan” rolüne hayat verecek olan İlhan Şen’in partneri belli oldu. Dizide “Firuze” rolüne son dönemin öne çıkan kadın yıldızlarından Deniz Işın hayat verecek. Dizinin ana karakterlerinden Leyla’yı canlandıracak oyuncu ise henüz belli olmadı.

Dizide Toprak Can Adıgüzel “Feryat”, Beran Soysal “Mehmet”, Muttalip Müjdeci “Muhsin”, Çağdaş Onur Öztürk “Taner”, Nimet İyigün “Zeynep”, Onur Gözeten “Ömer”, Derya Pınar Ak “Çiğdem”, Ozan Yiğit “Serdar”, Zeynep Oymak ise “Ayşegül” karakterlerine hayat verecek.