Kanal D sevilen dizisine final kararı verdi! Son 3 bölüm

Kanal D sevilen dizisine final kararı verdi! Son 3 bölüm

2 sezondur iddialı bir şekilde yoluna devam eden dizi final yapıyor . Kanal D resmen sevilen dizinin fişini çekti son 3 bölüm kaldı

2 sezon boyunca reyting rekorları kırmıştı. Öyle ki Yasak Elma dizisinin rekorunu kırması bile bekleniyordu. Ancak Sadakatsiz dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Senaryo tıkanıklığı nedeniyle sevilen diziye final kararı çıktı.

Sadakatsiz dizisi ekranlara veda edecek. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı sevilen dizinin 3 bölümü kaldı. Dizinin final tarihi belli oldu.

Tv100’ün haberine göre; Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerini paylaştığı Kanal D’nin Medyapım imzalı fenomen dizisi “Sadakatsiz” mayıs sonu ekrana veda ediyor.


Kanal D’yi aylarca zirveye taşıyan dizinin final bölüm sayısı merak konusuydu. Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği dizi bu hafta ve bayram haftası yayınına ara veriyor.

SON BÖLÜMLERİN YAYIN TARİHİ

397.jpg
Dizinin kalan 3 bölümü 11, 18 ve 25 Mayıs tarihlerinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

YURT DIŞINDA DA BAŞARI ELDE ETMİŞTİ

Öte yandan Sadakatsiz dizisi sadece Türkiye'de değil yurt dışında da büyük bir başarı elde etmişti. Yurt dışında da izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisi en çok reyting elde eden yapımlar arasındaydı.

TEKRAR BÖLÜMLER İNTERNETTE OLACAK

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'in tekrar bölümleri kanalın resmi internet sitesi üzerinden izlenmeye devam edecek.

Sadakatsiz dizisi 7 Ekim 2020 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Son bölümü ise 25 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanarak ekrana veda edecek.