Kanal D'den Camdaki Kız dizisi için tepki çeken karar! Seyirciler küplere bindi

Kanal D'den Camdaki Kız dizisi için tepki çeken karar! Seyirciler küplere bindi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde seyircileri kızdıran bir karar devreye alındı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerindeki dizide tepki çeken gelişmeler var

Kanal D ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisinin dün akşam ekrana gelmemesi seyircileri çileden çıkardı. Bu duruma sosyal medyadan çok sayıda izleyici tepki gösterdi.

Gelecek hafta yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisiyle ilgili bazı önemli gelişmelerde var.

Ulusal Post tarafından yayınlanan bir haberde Camdaki Kız dizisinin akıbetiyle ilgili bazı önemli gelişmeler aktarıldı.

Ramazan Bayramı tatili bitti. Herkes memleketlerinden evlerine geri dönmeye başladı. Özellikle İstanbul'da büyük trafik yoğunluğu yeniden başladı.

Çok sayıda TV dizisine de set arası verilmişti. Bu durum normal karşılandı. Ancak tatil bitmesine rağmen bazı dizilerin yayınlanmıyor olması seyircileri çok kızdırdı.

Örneğin Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi. İki sezondur iddialı kadrosu ve hikayesiyle ekranda olan Camdaki Kız dizisinin bu akşam ekrana gelmemesi sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Televizyon gazetesinde yayınlanan bir haberde; Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı aktarılırken dizide yaşanan bazı gelişmelerde detayları bir şekilde paylaşıldı.

Bayram tatili sebebiyle bu akşam ekrana gelmeyecek dizinin yeni bölümü önümüzdeki hafta yayınlanacak.

GEÇTİĞİMİZ HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın geçen hafta yayınlanan bölümüne Muzo’nun evlilik kararı damgasını vurmuştu. Pera ile evlenmeye karar veren Muzo’nun bu açıklaması tüm aile üyelerini şaşkınlığa uğrattı.

SEZON FİNALİ YAKLAŞIYOR

Bu arada reytinglerde yeniden başarıyı yakalayan dizinin sezon sonuna yaklaşılıyor. Camdaki Kız’ın önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği büyük merak konusu. Dizide Muzo karakterini başarıyla canlandıran Enis Arıkan kısa süre önce bu konuyla ilgili gazetecilere bir açıklama yapmıştı.

Diziyi çok sevdiğini ve çok güzel bir iş ortaya koyduklarını anlatan Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisi için “Gerçekten çok güzel bir iş oldu. Şahane bir ekibimiz var. Seneye de inşallah devam ediyoruz, reytingimiz de çok iyi, birincisiyiz şu anda. Bi yaz arası veririz. İki ay tatil yaparız. Sonra devam eder.” sözleriyle Camdaki Kız’ın üçüncü sezonla devam edeceğinin işaretini verdi.

GELECEK SEZONDA KADRO DEĞİŞECEK İDDİASI

Öte yandan 3.sezonda Camdaki Kız dizisinden çok sayıda karakterin ayrılması bekleniyor. Ayrılması muhtemel karakterler arasında Feride Karakteriyle Rafet karakteri de yer alıyor. Çünkü senaryo kitaba göre devam ederse Adil beyden sonra Feride hanımda hayatını kaybedecek. Ulusal Post'a göre; Bu sezon sonuna kadar Sedat ve Nalan arasındaki evliliğin devam etmesi beklenirken önümüzdeki sezonda ise Hayri ve Nalan'ın kaçıp gittikleri yerde senaryonun devam etmesi bekleniyor.

Kitaptaki hikaye zaten bu şekilde ilerliyor.

Gelecek sezon Sedat ve Cana gibi karakterlerin hikayede yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak iddialara göre en az sezon ortasına kadar mevcut kadroyla daha devam edilir. Sonrasında ise dizinin finali yaklaşırken hızlı bir şekilde kadrodan peş peşe ayrılıklar yaşanır.

Haziran ayında Camdaki Kız kadrosunda yer alan oyuncuların sözleşmesi dolacak. Hangi oyuncuların devam edip etmeyeceği de dolayısıyla Haziran ayında belli olmuş olacak.

İLK BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANMŞTI?

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerindeki Camdaki Kız dizisi ilk bölümüyle 8 Nisan 2021 Perşembe akşamı ekrana gelmişti. Camdaki Kız dizisi şimdiye dek Kanal D ekranlarında 41 bölümdür yayında..

Kaynak: Ulusal Post- Televizyon Gazetesi