Kanal D'nin Üç Kız Kardeş dizisi seyirciye veda ediyor! İşte o tarih

Kanal D'nin Üç Kız Kardeş dizisi seyirciye veda ediyor! İşte o tarih

Kanal D ekranlarında yayınlanan Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi sezon finali yapacak

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinden gelen son haber seyircileri çok üzdü. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytinglerin zirvesinden inmeyen dizi sezon finali yapacak. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çekilen Üç Kız Kardeş dizisi seyircide büyük bir ilgi oluşturmuştu.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bu sezonun en sevilen yeni dizilerinin başında güçlü kalem İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan “Üç Kız Kardeş” geliyor. Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan sıcak ve samimi hikâyesi nedeniyle daha ilk bölümde seyircinin kalbini fetheden dizi gördüğü ilgi nedeniyle önümüzdeki sezona da taşınıyor. Süreç Film imzalı dizinin sezon final tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizi 16 bölümde sezon arası verecek.

Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölümü 22 Şubat 2022 tarihinde ekrana gelmişti.

Kadrosu da göz kamaştırıyor. Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi kadar kadrosu da göz kamaştırıyor. Dizinin kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Anıl Tetik, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Murat Parasayar, Serhan Süsler, Emre Kıvılcım, Güldestan Yüce ve Ece Baliç gibi önemli isimler yer almaktadır.

Şimdiye dek 11 bölümdür ekranda olan Üç Kız Kardeş dizisinin geriye 5 bölümü kalmıştır. Başka bir deyişle 5 hafta sonra Üç Kız Kardeş dizisi sezon finali yapacaktır.

Yeni bölümlerin Eylül sonu yada Ekim başında ekrana gelmesi bekleniyor.