Kanal D'nin Yargı dizisi beklenenden daha erken final yapıyor

Kanal D'nin Yargı dizisi beklenenden daha erken final yapıyor

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerindeki Yargı dizisinin beklenenden daha erken final yapacağı ortaya çıktı

Yargı dizisinin hayranlarını üzecek bir iyi bir de kötü haber var. Öncelikle iyi haberden başlayalım. Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan Yargı dizisi için başlangıçta tek sezon anlaşması yapılmıştı.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz içinde büyük bir sürpriz olan ikinci sezon onayı Kanal D ve yapım şirketi tarafından çıktı. Yani başka bir deyişle Yargı dizisi Haziran ayında final yapmayacak. Sezon finali yapılmasına karar verilen Yargı dizisi Eylül ayında tekrar seyirciyle buluşacak.

Gelelim kötü habere. Pazar akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran Yargı Dizisi Haziran ayından daha önce sezon finali yapacak. Normalde Türkiye'deki televizyon kanallarında yayınlanan diziler Haziran ayında sezon finali yapar ve Eylül ayında tekrar ekrana döner.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi için ise durum oldukça farklı.

Televizyon gazetesinde yayınlanan bir haberde; Yargı dizisinin finaliyle ilgili bilgilere yer verildi: Yargı’nın izleyicileri ilk sezonu doyasıya bir heyecanla yaşarken, sezon finaline de adım adım yaklaşılıyor. Yargı dizisinin Haziran ayının ortalarına kadar sürmesini bekleyen bir izleyici kitlesi var ama planlamanın farklı olduğu ortaya çıktı.

Yargı dizisi için ekip bu sezon çok yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. 24 Nisan Pazar günü 30. bölümü yayınlanacak olan dizinin 34. bölümü ile birlikte 22 Mayıs’ta sezon finali yapacağı ortaya çıktı.

Yargı dizisi belki de birçok diziden birkaç hafta daha erken izleyicisine veda edecek. Finali belli olan yapımlardan örneğin Yasak Elma 13 Haziran’a kadar ekranda kalmaya devam edecek. Yargı, ise belki de birçok diziye göre biraz daha erken veda etmiş olacak.

YENİ İSİMLER DE YER ALACAK

Eylül ayında tekrar yayınlanacak olan Yargı dizisinde yeni isimlerinde yer alması bekleniyor. Pazar akşamlarının fenomen dizisi Yargı'nın kadrosundan bazı isimlerin ayrılacağı gibi bazı yeni isimlerin de diziye dahil olması bekleniyor. Yargı dizisinin etkileyici hikayesi seyirciler tarafından oldukça sevilmişti.