Kanal D'nin Yargı dizisinde olmaz denilen oldu büyük ayrılık

Kanal D'nin Yargı dizisinde olmaz denilen oldu büyük ayrılık

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde olmaz denilen oldu ve Ilgaz ile Ceylin sonsuza dek ayrılacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde işler iyice karışıyor. Çınar'ın katil olduğu artık ortaya çıktı. Ona Metin amirin yardım ettiği de biliniyor. Yaşanan bu gelişme dizideki hikayeyi alt üst ederken Ceylin büyük bir şok yaşadı.

EV TUTMUŞTU

Yayınlanan son bölümde Ilgaz ile birlikte yaşamak için ev tutmuştu. Evi boyamış ve ailesinden de yardım istemişti.

Ancak Ceylin'in hayalleri yıkıldı. Gerçeği Yekta sayesinde öğrenmiş olması bildiği her şeyi alt üst etti. Yeni bölümde işler bir daha düzelmemek üzere karışacak görünüyor.

FİNAL DE YAKLAŞIYOR

Haziran ayında Yargı dizisinin final yapması bekleniyor. Final yaklaşırken beklenmedik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Örneğin diziden Merdan karakteri ayrılacak. Kanser olduğu için ölmesi bekleniyor.

Metin amir cezaevine girecek... Muhtemelen Çınar'da öyle.. En büyük kırılma ise Ilgaz ve Ceylin'in evliliğinde olacak. Yakın bir zamanda dizide boşanma sahneleri izleyebiliriz.

ILGAZ VE PARS ZORDA

Ceylin'in Polisi arayarak ihbarda bulunması gerek Pars gerekse Ilgaz savcıyı zor duruma düşürecek. En büyük bomba ise Ceylin'in Eren komiseri de ihbar etmesi olacak.

Televizyon gazetesinde yayınlanan bir haberde; Yeni bölümle ilgili detaylara da yer verildi.

Yargı dizisinde herkes heyecanla 29. yeni bölümü bekliyor. Özellikle de Ceylin ile Ilgaz arasında yaşanacaklar heyecanı artıyor. Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı izleyenlerle buluştu. Gördüğü manzara karşısında Çınar’ı ihbar eden Ceylin, Ilgaz’ı dinlemeyi reddediyor. Ilgaz’ın Çınar’a duyduğu öfke katlanarak artarken, Ceylin yaşadığı hayal kırıklığı ile gözyaşlarına boğuluyor.

yargi-1635155088.jpg

Sezonun gündemden düşmeyen dizisi ‘Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında izleyenler Ceylin’in başta Ilgaz olmak üzere, Eren ve Pars’a karşı duyduğu hayal kırıklığına tanıklık ediyor. Ceylin gördüğü manzara karşısında Ilgaz’ı dinlemeden polislere haber verirken Ilgaz’ın Çınar’a öfkesini kustuğu anlar, seyirciyi derinden etkiliyor.

Bu anları uzaktan izleyen Yekta zaferinin keyfini çıkartırken Ceylin Pars’a isyan ediyor. Pars’ın sessizliği ise yaşanılan çaresizliği gözler önüne seriyor. ‘Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında Ceylin ile Ilgaz’ın ilk tanışma anlarının da gösterilmesi yeni bölüm heyecanını ikiye katlıyor.

Yargı dizisi 29.yeni bölümüyle 17 Nisan 2022 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak.