Kansere yakalanan Billur Kalkavan'dan yeni açıklama! Sözleri herkesi sevindirdi

Kansere yakalanan Billur Kalkavan'dan yeni açıklama! Sözleri herkesi sevindirdi

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan, 3. kemoterapiden sonra açıklamalarda bulundu ve yaptığı açıklamalarla sevenlerini mutlu etti.

Bir süre önce Hamdi Alkan'ın paylaşımıyla kanserle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan üçüncü kemoterapisini aldıktan sonra hasta yatağından sevenlerine bilgi verdi.

Sevilen oyuncu sevenlerine şu açıklamayı yaptı.

"Hastanede kalmamın sebebi burada iyi bakılıyor olmam. Evde zorlanıyoruz haliyle. Kilo aldım az da olsa. 3. kemoterapiden sonra hiç sıkıntı çekmedim, bulantı falan yok, hafif halsizlik o kadar. Hayatımda hiç bu kadar tembellik yapmamıştım iyi geldi valla.

Her gün daha iyiye gidiyorum, keyfim yerinde, ilginize alakanıza tekrar teşekkürler iyileşmemdeki en büyük etken çünkü. Herkesi seviyorum, hiç bir şeye kızmıyorum, kabulde ve akıştayım. Böylesi daha kolaymış."

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Hayatı Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 yılında İstanbul'da Abdülmecid'in en büyük oğlu Zülüflü İsmail Paşa'nın torunu olarak dünyaya geldi.

1969 yılında Ayrı Dünyalar filminde Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğu canlandırdı. 59 yıl yaşında olan başarılı oyuncu çok sayıda dizi ve filmde yer almıştır.

628b7f3717aca922c43e893b.jpg