Kanunsuz Topraklar dizisinin yıldızı Uğur Güneş’ten evlilik itirafı! Genç kızları şaşırttı

Kanunsuz Topraklar dizisinin yıldızı Uğur Güneş’ten evlilik itirafı! Genç kızları şaşırttı

Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut karakteriyle seyirci karşısında olan Uğur Güneş, evlilik itirafıyla şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde final yapan Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut karakterine hayat veren Uğur Güneş bugün magazin basınının gündemindeydi.

Cihangir'de gazeteciler tarafından görüntülenen Uğur Güneş samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

YENİ PROJESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrıldıktan sonra FOX TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisine geçen Uğur Güneş bir süre bu dizide başrol olarak seyirci karşısındaydı.

Dizi reytingler nedeniyle final yapınca Uğur Güneş setlere veda etti.

FİLM PROJESİ VAR

Eylül ayında dijital bir platformda yayınlanacak film projesi olduğunu açıklayan Uğur Güneş ardından televizyon dizileriyle seyirci karşısında olmak istediğini açıkladı.

GENÇ KIZLARI HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

Yakışıklığıyla dikkat çeken 34 yaşındaki oyuncu Uğur Güneş evlilik hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. Evliliğe karşı olmadığını üstü kapalı bir şekilde ifade eden Uğur Güneş "Bildiğiniz gibi bekarım. İlişki durumumu soranlara, 'hayırlısı' cevabını veriyorum. Doğru insanı bulduğum zaman evlenirim" açıklamasında bulunarak taliplerine seslendi.

Uğur Güneş'in bu açıklamasının ardından sosyal medyada yüzlerce genç kızın yorumlarla Uğur Güneş'le evlenmek istediklerini yazdıkları görüldü. Uğur Güneş'in gönlünü kim alacak bilinmez ama bu yakışıklılıkla daha çok can yakacağa benziyor.