Kaza geçirdi! Hazal Kaya sosyal medyadan duyurdu. Hayranları da çok üzüldü

Kaza geçirdi! Hazal Kaya sosyal medyadan duyurdu. Hayranları da çok üzüldü

Ünlü oyuncu Hazal Kaya sosyal medyadan duyurduğu haberle başına gelen kazayı anlattı.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya çok kötü bir kaza geçirdi. Başına gelen olayla ilgili takipçilerine bilgi veren Hazal Kaya'ya sosyal medyadan çok sayıda hayranı geçmiş olsun dileklerinde buldular.

EN HIZLI YÜKSELEN YILDIZ

Son dönemde oynadığı dizilerle adından sıkça söz ettiren Hazal Kaya son dönemin en hızlı yükselen yıldızlarından biri olarak gösteriliyor.

DÜNYANIN TANIDIĞI OYUNCU HALİNE DÖNÜŞTÜ

Netflix platformunda yayınlanan son dizisi sayesinde Hazal Kaya, dünyanın tanıdığı oyunculardan biri haline dönüşmüştü.

OYNADIĞI DİZİ NEYDİ?

tv100 tarafından yayınlanan habere göre; Netflix özel yapımı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde başrole Esra karakteriyle can veren Oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Hazal Kaya paylaşımlarıyla dikkat çeken bir isim. Hazal Kaya bu kez sosyal medya hesabından geçirdiği bir kazayı paylaştı.

Kaya, Instagram'dan hikayeler bölümünde yine Netflix yapımı olan Bad Sport belgesini izlediği sırada dişini kırdığını paylaştı.

Belgeseli izlerken sinirlendiği söyleyen Kaya "Bad Sport diye bir belgesel izliyorum. Yine dişim düştü sinirden... Buz pateni bölümünü izlemeyin, hasta olursunuz ya da izleyin beni deli eden sizi de etsin" dedi.

559aa291-18b0-4e39-9810-5c30a145549-v3ze.jpg