Kenan İmirzalıoğlu tüm tabuları yıktı! Ne yapacağı basına sızdırıldı!

Kenan İmirzalıoğlu tüm tabuları yıktı! Ne yapacağı basına sızdırıldı!

Kenan İmirzalıoğlu bomba bir diziyle setlere dönüş yapıyor. ATV'de bir dönem Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasını da sunan Kenan İmirzalıoğlu bu kez fena ses getirecek.

18 Haziran 1974 doğumlu olan 47 yaşındaki ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ses getirecek bir diziyle setlere dönüyor.

Kenan İmirzalıoğlu bu dizide alışılmışın dışına çıkmaya hazırlanıyor. Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu bu kez bir televizyon dizisinde değil dijital platformda yayınlanacak dizide yer alacak.

TV100'de yer alan habere göre, Kenan İmirzalıoğlu'nun bir süredir OGM Pictures'ın Disney Plus için hazırladığı 'Gri' adlı dijital diziye sıcak baktığı ortaya çıktı.

DİZİYE BANU KİREMİTÇİ BOZKURT İMZASI

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrollerinde yer alacağı dizinin yazarı da belli oldu. Diziyi heyecanlı kılanda zaten bu.


Dizinin yazarı daha önce 'Bizim Hikâye', 'Kızım' ve 'Kırmızı Oda' gibi projelere imza atan Banu Kiremitçi Bozkurt... Diziyi 'Muhteşem Yüzyıl' başta olmak üzere birçok yapımı çeken Taylan Biraderler yönetecek. 'Gri' dizisinde Kenan İmirzalıoğlu kendi adıyla oynayacak.

GAZETECİLERE SER VERDİ SIR VERMEDİ

Öte yandan yeni projeyle ilgili Kenan İmirzalıoğlu nasıl bir açıklama yapacak büyük merak konusu olurken beklenen açıklama da geldi.

Ünlü oyuncu geçen hafta spor salonuna girerken muhabirlere henüz netleşen bir projesinin olmadığını söylemişti.

Ancak medya kulislerinden elde edilen bilgilere göre Kenan İmirzalıoğlu bomba diziye onay verdi bile.. Dizinin kadrosunda oldukça iddialı isimlerinde yer alması bekleniyor.

Disney Plus şimdiye dek çok sayıda ünlü ile anlaşma yaparak Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yaptı..