Kerem Bursin ve Hande Erçel aşkındaki gerçeği Hande Erçel sonunda açıkladı

Kerem Bursin ve Hande Erçel aşkındaki gerçeği Hande Erçel sonunda açıkladı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bursin'di. İkili aşk yaşamaya başlamış ve sonrasında ayrılmışlardı.. Hande Erçel'e eski aşkıyla ilgili bir soru sorulunca Hande Erçel ateş püskürdü

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi çok sevilmişti. Dizinin başrol oyuncularından Hande Erçel ve Kerem Bursin, başarılı bir uyum yakalamışlardı. Dizideki aşkları gerçeğe dönüşmüştü.

EVLİLİK HABERLERİ BİLE YAPILIYORDU

Hatta Hande Erçel ve Kerem Bursin'in evleneceği iddiaları bile ortalıkta dolaşıyordu. İkilinin tatil pozları bile magazin dünyasını karıştırmaya yetiyordu. Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı dillere destan olmaya başlamışken beklenmedik bir şekilde ayrıldıkları haberi geldi.

Önce iddialar doğrulanmamıştı. Sonrasında ise ayrılık haberleri doğru çıkmıştı. İkilinin ayrılması hayranlarını çok üzerken herkes kendi yoluna bakmaya başladı.

HANDE ERÇEL YENİ AŞKINI BULDU

6245499b214ed81350408551.jpg

Şimdilerde Hande Erçel yeni aşkını bulmuş durumda. Kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile birlikte aşk yaşayan Hande Erçel gazetecilerin bazı sorularına yanıt verdi. Kaan Yıldırım ile olan ilişkilerini doğrulayan Hande Erçel, Kerem Bursin hakkında sorulan soruya ise çok sinirlendi.

TV100 tarafından geçilen haberde; Hande Erçel'in dikkat çeken açıklamalarına yer verildi.

Eski sevgilisi ve son dizisindeki partneri Kerem Bürsin’le ayrıldıkları hatırlatılan ünlü oyuncu, "Arkadaşlığınız devam ediyor mu?" sorusu üzerine şu cevabı verdi:

"Çok gereksiz bir soru oldu. Olur mu öyle şey? Böyle şeyleri konuşmayalım hiç, gerek yok"

hande-ercel-and-kerem-bursin-broke-up.jpg

KÖTÜ MÜ AYRILDILAR?

Hande Erçel'in yaptığı bu açıklama acaba Hande Erçel ve Kerem Bursin kötü mü ayrıldılar yorumlarının yapılmasına neden oldu.