Kerem Bürsin'in trafik kazası mı geçirdi? İlk açıklama en yakınından geldi

Kerem Bürsin'in trafik kazası mı geçirdi? İlk açıklama en yakınından geldi

Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle seyirci karşısında olan Kerem Bursin hakkında ABD'de trafik kazası geçirdi iddiaları ortaya atılmıştı. İddialara ilişkin açıklama geldi.

Kerem Bursin son dönemin en ünlü ve başarılı oyuncularından biri. 34 yaşındaki yakışıklı oyuncu hakkında trafik kazası geçirdiğine yönelik haberler dolaşıyor.

Başarılı oyuncunun hayranları kaza haberleriyle endişeye kapıldı.

ABD'de bulunan Kerem Bursin'in trafik kazası geçirdiği iddiasıyla ilgili en yakınından bir açıklama geldi.

Gecce'nin haberine göre; Kerem Bürsin’in menajeri, kaza haberini “Yok öyle bir şey” diyerek yalanladı. Öte yandan önceki gün ABD’nin Pensilvanya Eyaleti'nde 80 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi ölmüş, 24 kişi ise yaralanmıştı.

YAŞADIĞI AŞK OLAY OLMUŞTU

hande-ercel-039-den-ayrilan-kerem-bursin-hakk-14730152-amp.jpg

Dizideki partneri Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan Kerem Bursin yaşadığı bu aşkla olay olmuştu. Uzun süre gündemden düşmeyen ikili hakkında evlenecekleri iddiaları bile gündeme getirilmişti.

Ancak evlilik olmadığı gibi beklenmedik bir şekilde de ayrıldılar.

TANITIM BİRLİKTELİĞİ İDDİASI

Öte yandan bu birliktelik için bazı magazin yorumcuları tanıtım için zaten birliktelerdi. İş bitti aşk bitti yorumlarında bulunmuşlardı. İkili ise bu iddiaların doğru olmadığını her fırsatta dile getiriyorlardı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi gerek Kerem Bursin gerekse Hande Erçel'in başarılı uyumuyla ekranlarda reyting rekoru kırıyordu. FOX TV ekranlarının en popüler dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı dizisi yurt dışında da büyük ilgi görüyor.