Kiracılarına düşük zam yapan Ezgi Mola'dan anlamlı açıklama

Kiracılarına düşük zam yapan Ezgi Mola'dan anlamlı açıklama

Ünlü oyuncu Ezgi Mola kiracılarına düşük zam yapması nedeniyle takdir toplamıştı. O olayla ilgili ilk kez konuştu

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye Karakterine hayat veren Ezgi Mola'dan örnek olacak bir davranış. Ünlü oyuncuya sosyal medyadan bu davranışından ötürü tebrik mesajları yağdı.

Hayat pahalılığı artarken çok sayıda ev sahibi kiracılara uçuk zamlar yaptı. Kiracılar zor durumda kaldı. Ezgi Mola ise kiracılarına düşük bir zam yaparak örnek bir davranış sergilemişti. Ezgi Mola bu olayla ilgili olarak ilk kez konuştu.

Ezgi Mola alkışı hak eden davranışları hakkında gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ezgi Mola, önceki gün Nişantaşı sokaklarında objektiflere yansıdı. Gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu, çok yorgun olduğunu ve her an uyuyabileceğini söyledi.

Mola, "Çok yoğun bir tempoda çalışıyorum. Dizi 10 gün sonra final yapacak, filmimiz 'Erşan Kuneri' de vizyona giriyor." dedi.

PANDEMİDE KİRA ALMAMIŞTI


Ayrıca pandemi döneminde kiracılarının zor duruma düşmemesi için bir süre onlardan kira almayan 39 yaşındaki oyuncu, daha sonra yine örnek bir davranışta bulunarak zam döneminde de çok küçük bir zam yapmıştı.

"BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAMIZ GEREKİYOR"


Mola, basın mensuplarının konuyla ilgili soruları karşısında "Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım. Böyle dönemlerde birbirimize destek olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

OYNADIĞI DİZİ FİNAL YAPACAK

Öte yandan TRT1 ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisi de iki bölüm sonra final yapacak. Salı akşamları yayımlanan dizide Ezgi Mola 'Safiye' karakterine hayat veriyordu.