Kurtlar Vadisi Pusu ekibi yasta! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Kurtlar Vadisi Pusu ekibi yasta! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisinin hayranlarını üzecek haber. Ünlü oyuncu İbrahim Gündoğan hayatını kaybetti. İbrahim Gündoğan, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Mete Aymar karakteri yer alıyordu.

Yıllar önce yayınlanmasına rağmen Kurtlar vadisi dizisi bugün olmuş izlenme rekorları kıran bir dizi. Hala hatırı sayılır bir derecede hayran kitlesi bulunan Kurtlar vadisi, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu ve efsane dizilerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde yer alan oyuncular ülke genelinde en fazla tanınırlığa sahip oyunculardan oluşuyor. Dizinin hayran sayısı sadece Türkiye'de değil yurt dışında da oldukça fazla.

Bu yüzden Kurtlar vadisi dizisinde yer alan karakterlerin gerçek hayatları ilgiyle takip ediliyor.

Bugün ise Kurtlar Vadisi hayranlarını üzecek bir haber servis edildi. Mynet'in geçtiği habere göre; Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Mete Aymar karakteri ile tanınan oyuncu İbrahim Gündoğan'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Oyuncu İbrahim Gündoğan hayatını kaybetti. 63 yaşındaki Gündoğan'ın kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi.

Acı haberi, Süha Uygur sosyal medya hesabından "Yolun ışıklar içinde olsun usta…" sözleriyle duyurdu.

640xauto.jpg

Mete Aymar karakteriyle Kurtlar Vadisi dizisinde yer alan İbrahim Gündoğan 1956 yılında dünyaya gelmişti. Eda Hanım dizisiyle oyunculuğa ilk adımını atan usta oyuncu en büyük çıkışını ise Kurtlar vadisi pusu dizisiyle yapmıştı.

TRT DİZİSİNDE DE YER ALIYORDU

Öte yandan hayatını kaybeden usta oyuncu İbrahim Gündoğan Ya Istiklal Ya Ölüm dizisinde de Damat Ferit karakterine hayat veriyordu.

Ya Istiklal ya Ölüm dizisi TRT1 ekranlarında 2022 yılında ekrana geliyordu.

İlgili Haberler