Kuzey Makedonya'da Emre Bey fırtınası esecek! Herkes çok heyecanlı

Kuzey Makedonya'da Emre Bey fırtınası esecek! Herkes çok heyecanlı

Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te TRT Balkan ninnisi ismiyle bir dizi çekecek. Dizinin başrolü Emre Bey oldu

Geçtiğimiz günlerde Üsküp Haber'den Sadık Şimşek bir haber duyurmuştu. Haberde Üsküp'te bir dizi çekileceğinin detaylarına yer verilmişti. Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te TRT ''Balkan Ninnisi'' ismiyle bir dizi çekecek. Dizinin kadrosu artık belli oldu.

Başrol oyuncusu Emre Bey olurken dizide Erdal Özyağcılar'da yer alıyor.

Öte yandan Emre Bey'in partneri de belli oldu ..

Merih Öztürk'ün Balkan ninnisi dizisinde Emre Bey'in partneri olacağı öğrenildi.

Emre Bey daha önce Sol Yanım, Yetiş Zeynep, Son Nefesime Kadar dizi projelerinde yer almıştı. Balkan Ninnisi dizisinde sergileyeceği performans şimdiden büyük merak konusu oldu.

Öte yandan Emre Bey'in Üsküp'teki hayranlarının da büyük bir heyecan içerisinde Emre Bey'in Üsküp'e geleceği tarihi merakla bekliyorlar.

Dizinin çekimlerine kısa bir süre sonra başlanacak.

Yer ve mekan seçimi tamamlanmış durumda. Figüran ekibi açısından da seçmeler devam ediyor. Bu kapsamda ilgili cast ajansı çalışmalarını yürütüyor.

eb7.png

EMRE BEY KİMDİR?

Öte yandan Balkan Ninnisi dizisinde yer alacak Emre Bey'de merak ediliyor. Emre Bey hakkında onedio sitesinde kısa bir biyografi yayınlandı. Yayınlanan biyografide şu detaylara yer veriliyor.

Emre Bey 9 Mayıs 1997'de İstanbul'da doğmuştur. Henüz lise öğrencisiyken 2015 yılında dahil olduğu Aşk Zamanı dizisiyle oyunculuk kariyerine adımını atmıştır. Sonrasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Adı Efsane dizisindeki Kıvanç rolü ile büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.