Mahkum final mi yaptı? FOX TV koridorlarından gelen son kulis

Mahkum final mi yaptı? FOX TV koridorlarından gelen son kulis

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Onur Tuna'nın başrollerindeki Mahkum dizisi bugün ekrana gelmeyecek. Dizi hayranları tedirgin

15 bölümdür ekranda olan Mahkum dizisi bu akşam ekrana gelmedi. Dizinin tekrar bölümü yayınlanınca seyirciler telaşlandı.

Onur Tuna'nın da başrol oyuncusu olduğu Mahkum dizisi perşembe akşamları ekrana geliyor. Mahkum dizisinin reytingleri son dönemde düşüşteydi.

FİNAL İDDİALARI GÜNDEMDE

Mahkum dizisinin final yaptığına yönelik iddialar var. Ancak bu iddialar yapım şirketi ve FOX TV tarafından doğrulanmadı.

Mahkum dizisine sağlık sorunları nedeniyle ara verilmiş olabileceği konuşuluyor.

DAHA ÖNCE DE OLMUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda da Mahkum dizisine salgın nedeniyle ara verilmiş ve çekimler bir süre durmuştu. Ancak geçtiğimiz haftalardaki aralarda FOX TV yönetimi açıklama yapmıştı. Bugün yaşanan kesintiyle ilgili FOX TV'nin herhangi bir açıklama yapmaması kafa karışıklığına yol açtı.

Geçtiğimiz haftalarda da basında dolaşan bir haberde başrol oyuncularından Seray Kaya'nın diziden ayrılacağı öne sürülmüştü.

Hürriyet'te yayınlanan haberde; Dizinin Avukat Cemre'si diziden ayrılıyor. Dizide Cemre karakterine hayat veren güzel oyuncu Seray Kaya'nın senaryoda hikayesinin sona erdiği ifade edilmişti... Şimdi herkes bu ayrılıkla ilgili bir nedenden ötürü mü Mahkum dizisinin ara verdiğini merak ediyor.

Aksi bir durum olmazsa Mahkum dizisinin 16.bölümünün 7 Nisan 2022 Perşembe akşamı FOX TV'de ekrana gelmesi bekleniyor.