MasterChef Türkiye yarışmasında ayrılık! Acun Ilıcalı'da anlam veremedi

MasterChef Türkiye yarışmasında ayrılık! Acun Ilıcalı'da anlam veremedi

İlgiyle takip edilen tv8 ekranlarının fenomen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye başlamadan bir ayrılık yaşandı. Kanalın patronu Acun Ilıcalı'da bu duruma şaşkın

Yaz aylarında ekrana gelen ve ekranda en çok izlenen programlardan biri de kadrosunda usta şeflerin yer aldığı MasterChef Türkiye programı. Programın yeni sezonu yakında tv8 ekranlarında yayınlanacak. Program başlamadan önce sarsıcı bir iddia ortaya atıldı.

MasterChef Türkiye programı kuşkusuz Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri. TV8 ekranlarında genellikle yaz sezonunda yayınlanan yarışma seyirciler tarafından çok seviliyor.

İddialı yarışmacıların ve şeflerin yer aldığı yarışma programı Türkiye'de reyting rekorları kırarken programda yer alan yemek tarifleri ise herkes tarafından beğeniyle takip edilip deneniyor.

Hatta bugüne dek bildiğimiz çok sayıda yemek tarifi MasterChef Türkiye programında çok daha farklı sunumlarla aktarılıyor.

Programdaki şefler ise herkes tarafından ilgiyle izleniyor. Ancak yarışmanın yeni sezonu başlamadan önce gündemi sarsacak bir iddia ortaya atıldı.

Üstelik iddianın sahibi kulis bilgilerini yakından takip eden biri.

TGRT haber tarafından da paylaşılan haber bir anda ülke gündemine bomba gibi oturdu. Ayrılacağı iddia edilen isim şef Mehmet Yalçınkaya.. Ayrılık iddialarıyla ilgili ne Acun Ilıcalı ne de Mehmet Yalçınkaya herhangi bir açıklama yapmadı. Ayrılığın gerekçesi olarak ise ortaya atılan iddia magazin gündemini alt üst edecek türden bir detay oldu.

Gazeteci Arif Gür'ün haberine göre, ancak Şef Mehmet Yalçınkaya'nın geçen yıl maaş yüzünden rest çektiği Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdığı iddia edildi.

DOLAR ÜZERİNDEN MAAŞ ORTALIĞI KARIŞTIRDI


Somer Sivrioğlu'nun dolar üzerinden maaş aldığını öğrenen Mehmet Yalçınkaya'nın Acun Ilıcalı'ya rest çektiği geçen yıl gündem olmuştu. Mehmet Şef geçen yıl yaşananları unutmamış olacak ki MasterChef'teki jüri üyeliğini iddialara göre bırakıyor.

Konuyla ilgili Acun Medya, Acun Ilıcalı ya da Mehmet Yalçınkaya cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi.

İşte Arif Hür'ün gündem olan o yazısı:

"MasterChef Türkiye 2022 büyük bir heyecanla bekleniyor. Yarışmanın başlamasına sayılı haftalar kala kulislerde ilginç bir iddia konuşuluyor. MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda MasterChef'te olmayacağı öne sürüldü. Yalçınkaya'nın yeni bir heyecan aradığı iddia ediliyor"

"Ayrıca geçtiğimiz yıl MYK Gastro Arena adında gastronomi platformu kuran Yalçınkaya'nın bu platforma daha çok vakit ayırmak istediği de konuşuluyor. Acun Ilıcalı'nın, Mehmet Yalçınkaya'yı yarışmada jüri üyeliğine devam etmesi konusunda ikna edip edemeyeceğini hep beraber göreceğiz"

Öte yandan Mehmet Şef'in kendi işletmesine daha çok vakit ayırmak istediği öne sürülse de, Ilıcalı'nın kalması için ikna etmek istediği gündemde.