Masumlar Apartmanı dizi ekibinden yeni dizi müjdesi! Anlaşmalar tamamlandı

Masumlar Apartmanı dizi ekibinden yeni dizi müjdesi! Anlaşmalar tamamlandı

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi yarın akşam final yaparak ekrana veda edecek! Masumlar Apartmanı dizisini çeken ekip yeni dizi anlaşması yaptı

Masumlar Apartmanı dizisi ekranların en çok sevilen dizilerinden biriydi. İki sezondur ekranda olan Masumlar Apartmanı dizisi reytinglerin zirvesinden inmiyordu. 71.bölümüyle final yapacak olan Masumlar Apartmanı dizisi yarın akşam yayımlanacak son bölümüyle ekranlara veda edecek. Kadrosunda Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi çok sevilmişti.

Masumlar Apartmanı dizisini başarılı yapım şirketlerinden OGM Pictures çekiyordu. Masumlar Apartmanı dizisi final yaparken aynı ekibin yeni bir dizi hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi. Ekranlarda fırtınalar estirmesi beklenen dizi Star TV ekranlarında yayınlanacak. Ayrıca dizinin kadrosunda oldukça iddialı isimlerde yer alıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlanmış ve dizinin çekildiği bina satışa çıkarılmıştı. Hatta binaya Bülent Ersoy'da talip olmuştu. Şimdi Masumlar Apartmanı dizisini çeken ekip yeni dizi için kolları sıvadı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın TV100.com'da yayımladığı haberde yeni diziyle ilgili yazmış olduğu detaylar şu şekilde oldu.

Star'la içerik anlaşması yapan OGM Pictures da kanala peş peşe iddialı diziler hazırlayacak. Bu projelerin başında 'Kral Kaybederse' var. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan proje için başından beri Kıvanç Tatlıtuğ'un adı geçiyor. Kenan adlı narsist ve vurdumduymaz bir adamın hikâyesini anlatan dizinin detayları yavaş yavaş netleşiyor.

Diziyi bu hafta 71. Bölümde final yapacak olan "Masumlar Apartmanı"nın ekibi çekecek. Dizinin yönetmen koltuğunda bu sene başarılı rejisiyle birçok törende ödül alan Çağrı Vila Lostuvalı oturacak. Projeyi Masumlar'ın yazar ekibi kaleme alıyor. Dizinin senaryo çalışmaları devam ediyor.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN ESKİ BÖLÜMLERİ NE OLACAK?

Öte yandan gelen bilgilere göre Masumlar Apartmanı dizisinin eski bölümleri youtube ortamında yayında olmaya devam edecek. Kanalın yeni oluşturacağı dijital platformda da dizinin yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.