Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdardan herkesi ağlatan veda

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdardan herkesi ağlatan veda

2 sezondur ekranda olan Masumlar Apartmanı final yaparken dizide Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar herkesi ağlatan bir paylaşım yaptı

Dile kolay tam 71 bölüm ve iki yıl boyunca Tüm Türkiye onları izledi. Masumlar Apartmanı dizisinden bahsediyoruz. Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde yolun sonuna gelindi ve beklenen veda gerçekleşti. Dizi final yaparken binada satışa çıkarıldı. Hatta Masumlar Apartmanı dizisinin çekildiği binaya Diva lakaplı efsane sanatçı Bülent Ersoy'un talip olduğu bile belirtiliyor.

İki sezondur ekranda olan Masumlar Apartmanı dizisi dün final yaptı. TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola ve Merve Dizdar yer alıyordu.

Dizide Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Gülben karakterine ve ekibe veda etti.

Merve Dizdar veda mesajında , "Hoşçakal Gülben. Hoşçakal Masumlar Apartmanı. A’dan z’ye emeği geçen tüm arkadaşlarım her şey için teşekkür ederim. Tarif edemiyorum duygumu. Kelimeler yetmiyor gibi bi his. Baya zorlanıyorum :) Oyun arkadaşlarım, senarist arkadaşlarım, yönetmenlerim, yapımcımız, yapım arkadaşlarım, tüm ekip arkadaşlarım, canım seyircimiz; sizi çok seviyorum. Ve Gülben… Sen gerçek bir kahramansın! Seni çok sevdim. Yerin hep ayrı olacak..." ifadelerine yer verdi.

4-r1hl.jpg

Merve Dizdar dizide çocuksu ve sempatik bir karaktere hayat veriyordu

ESKİ BÖLÜMLER DEVAM EDECEK

Öte yandan eski bölümlerin kanalın youtube kanalında yayında kalmaya devam edeceği öğrenildi. Merve Dizdar'ın iddialara göre ATV ekranlarında Oktay Kaynarca'nın başrollerinde olacağı yeni dizide olacağı öne sürülüyor. Şimdilik Merve Dizdar yeni projesi hakkında herhangi bir paylaşım yada açıklama yapmadı.