Merakla bekleniyordu! Gülse Birsel yeni dizisi hakkında ilk kez konuştu

Merakla bekleniyordu! Gülse Birsel yeni dizisi hakkında ilk kez konuştu

Ünlü oyuncu Gülse Birsel merakla beklenen yeni dizisi hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu! Gülse Birsel'in yeni dizisi herkes tarafından çok merak ediliyordu

Avrupa Yakası, Jet Sosyete ve Yalan dünya dizileriyle ünlenen Gülse Birsel yakında yeni dizisiyle setlerde olacak. Başarılı oyuncunun oynayacağı dizi büyük merak konusuydu. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni dizisi bu kez bir televizyon kanalında değil dijital bir platformda ekrana gelecek. Ayrıca Gülse Birsel'in yeni dizisiyle ilgili başka detaylarda var. O detayların arasında dizi stüdyoda değil normal mekanlarda çekilecek.

Gülse Birsel'in önceki dizileri genellikle stüdyo ortamında çekilmişti.

PROJE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Uzun bir süredir yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren senarist ve oyuncu Gülse Birsel, İstanbul'da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Etiler'de görüntülenen Gülse Birsel gazetecilere flaş bir bilgiyi verdi.

Akşam gazetesinde yayınlanan habere göre; Gülse Birsel'in yeni dizisiyle ilgili vermiş olduğu detaylarda belli oldu.

kapak-094211.jpg

Gülse Birsel, "Bir iş toplantım var. Ona yetişmeye çalışıyorum." dedi. Açıklamalarına devam eden ünlü oyuncu ve yazar Gülse Birsel, "Yeni projeler olacak. Dijital platform için dizi projesi görüşmesi yapacağım." şeklinde konuştu.

YENİ DİZİSİNDE KENDİ DE VAR

61a0eb565cf3b00e54a8dcd6.jpg

Öte yandan diğer dizilerde olduğu gibi bu dizide de Gülse Birsel kendi de oynayacak. Eski çalışma arkadaşlarından yeni dizisinde yer alacak isimler var mı yok mu henüz belli değil. Dizi şuan yazım aşamasında. Cast aşamasına yakın bir zamanda geçilmesi bekleniyor.

gulse-birsel.jpg