Meryem Uzerli yeni dizisiyle setlere dönüyor! Diğer başrol de belli oldu

Meryem Uzerli yeni dizisiyle setlere dönüyor! Diğer başrol de belli oldu

Netflix platformunda yayınlanan aşk101 dizisiyle ünlenen Mert Yazıcıoğlu ve Meryem Uzerli yeni dizi projesinde buluşacaklar.

Uzun bir süredir setlerden uzak kalan Meryem Uzerli, Almanya'dan bomba gibi bir dizi projesi için Türkiye'ye geri dönüyor.

Meryem Uzerli ile aynı projede genç yeteneklerden Mert Yazıcıoğlu'da yer alacak.

Mert Yazıcıoğlu son olarak Netflix platformunda yayınlanan aşk101 dizisiyle büyük bir izleyici kitlesi elde etmişti.

Meryem Uzerli'nin başrol oyuncusu olarak yer alacağı diziyle ilgili bilgiler de gelmeye başladı.

Akşam gazetesinde yayınlanan haberde; Uzun bir aranın ardından Meryem Uzerli'yi setlere geri döndürecek olan projeye yer verildi.

'Yasak Elma' ve 'Sadakatsiz' dizisinin yapımcısı Med Yapım, dijitale 'Ru' adlı yeni bir dizi hazırlıyor. Yönetmenliğini Bahadır Karataş'ın yapacağı dizide genç yetenek Mert Yazıcıoğlu başrol oynayacak. Dizide Yazıcıoğlu annesi kanser hastası olan, herkesi zorlayan problemleri kısa sürede çözen, üstün zekâlı Uzer karakterini canlandıracak. Uzer'in hayatını eşiyle 'Ru' adlı restoranı işleten Reyan'la karşılaşması baştan aşağıya değiştirecek.

89-260420221077ed9b.jpg

DİZİ KANAL D'DE Mİ YAYINLANACAK?

Öte yandan dizinin yayınlanacağı kanalla ilgili de kulislerde bir iddia dolaşıyor. Gazeteci Sadık Şimşek'in iddiasına göre Meryem Uzerli ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrollerinde yer alacağı MED yapım imzalı dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanabilir. Çünkü Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi yakında final yapıyor. Bu yüzden gerek Kanal D gerekse MED yapım imzalı bu diziyi Sadakatsiz'in yerine yayınlamayı düşünüyor olabilir.

İki sezon boyunca fırtınalar estiren Sadakatsiz dizisi senaryonun tıkanması nedeniyle final yapacak.