Müge Anlı canlı yayında hastalığını açıklayınca tüm sevenleri yıkıldı

Müge Anlı canlı yayında hastalığını açıklayınca tüm sevenleri yıkıldı

ATV ekranlarının sevilen ekran yüzü Müge Anlı, canlı yayında hastalığını açıklayınca sevenleri çok üzüldü.

ATV ekranlarında Tatlı Sert Programını sunan 48 yaşındaki ünlü sunucu Müge Anlı'nın hastalığı belli oldu.

Cumhuriyet gazetesi tarafından yayınlanan bir haberde; Sevilen sunucu hastalığını açıkladı. Gerek ekran başındakiler gerekse yayındaki konuklar Müge Anlı'nın bizzat kendi ağzından duydu hastalığını.

PROGRAM KONUĞUNA ÇIKIŞTI

Programda yer alan konuklardan biri "Ben şeker hastasıyım, hatırlamıyorum söylediklerimi" açıklamasında bulununca gerçek ortaya çıktı.

t25-muge-anli-ne-zaman-basliy-220.jpg

MÜGE ANLI HASTALIĞINI DUYURDU

Bu çıkış karşısında sinirlenen Müge Anlı bugüne dek hiç bir yerde açıklamadığı hastalığı hakkında bilgiler verdi. Konuyla ilgili açıklamasında başarılı sunucu "Sizin şekeriniz de şeker mi? Ben geçen hafta sonu ölçürttüm, kaç çıktığını size söylesem 'bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor' dersiniz!" ifadelerine yer verdi.

ŞEKER HASTALIĞININ BELİRTİLERİ PEKİ NELERDİR?

Müge Anlı'nın bu açıklamayı yapmasının ardından çok sayıda kişi Şeker hastalığının belirtilerini araştırmaya başladı.

Şeker hastalığının belirtileri arasında Halsizlik ve yorgunluk hissi ilk sırada yer almaktadır. Sonrasında ise Hızlı ve istemsiz kilo kaybı devam eden bir diğer belirtidir. Görme yeteneğinde de problemlere yol açan şeker hastalığı bulunak görmeye neden olur. Ayaklarda uyuşma ve karıncalanma şeklinde de rahatsızlık hissi oluşturur. Ayrıca vücudun herhangi bir yerinde çıkan bir yaranın iyileşmesi oldukça zor olur. Ciltte kuruluk ve kaşıntı da bir diğer önemli belirtidir. En önemli belirtisi ise bu hastalığın sabah saatlerinde uykudan uyanınca ağızda aseton benzeri bir kokunun oluşmasıdır.