Necati Şaşmaz ağızları kaçık bıraktı! Serveti ilk kez ortaya çıktı

Necati Şaşmaz ağızları kaçık bıraktı! Serveti ilk kez ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi dizinin yıldızı Necati Şaşmaz servetiyle ağızları açık bırakıyor. İlk kez ortaya çıkan liste sosyal medyada rekor kırıyor.

50 yaşında olan Necati Şaşmaz belki de Türkiye'nin en ünlü isimlerinden biri. Necati Şaşmaz'ı Türkiye en çok izlenen dizilerden biri olan Kurtlar Vadisi dizisiyle tanıdı. Kurtlar Vadisi dizisi yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran bir diziydi.

Bu dizi yayınlandığı zaman İstanbul başta olmak üzere çok sayıda şehirde hayat duruyordu. Trafik yoğunluğunun belki de en az olduğu günler Kurtlar Vadisi dizisinin ekrana geldiği akşamlar oluyordu.

Haliyle Necati Şaşmaz bu dizi sayesinde büyük bir servet elde etti. Dizide canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle bir efsaneye dönüşen Necati Şaşmaz geçtiğimiz günlerde Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programına konuk olmuştu. Necati Şaşmaz'ın kısa bir süre sonra yeni projesiyle ekranlarda olması bekleniyor. Ancak çok ilginç bir haberle Necati Şaşmaz magazin gündeminden düşmüyor.

Haber Global tarafından yayınlanan bir haberde Necati Şaşmaz'ın servetiyle ilgili bir liste yayınlandı. Yayınlanan listeye bakan gözlerini alamadı. Başlı başına bir hazineye sahip olan Necati Şaşmaz üstelik servetine servet katmaya da devam ediyor. Henüz bir dizi projesiyle setlerde olmayan Necati Şaşmaz bugüne kadar yaptığı yatırımlar sayesinde kişisel servetini katlamaya devam ediyor.

necati-sasmazin-mal-varligi-olay-oldu-dudak-ucuklatan-servete-necati-sasmaz-cephesinden-yanit-gecikmedi-1646732355323.jpg

En son aldığı rezidans dairesi ile gündeme gelen oyuncuya ait olduğu bilinen mal varlığı şöyle:

50 adet daire (Ataşehir Konutları),

18 rezidans daire (Şişli Bomonti),

1 süpermarket,

Çok sayıda arsa,

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Necati Şaşmaz, 17 rezidans dairesinin üzerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’da olduğu bilinen yeni bir rezidanstaki 1 adet daireye 2 milyon 600 bin dolar (yaklaşık 36 milyon) ödediği öğrenildi. Şaşmaz'ın aldığı bu son rezidans ile birlikte toplamda18 rezidans dairesi olmuş oldu.