Nesrin Cavadzade hayranlarına kötü haberi bizzat kendi verdi

Nesrin Cavadzade hayranlarına kötü haberi bizzat kendi verdi

Yasak Elma ve Üç Kuruş dizileriyle fırtınalar estiren Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisinin final yapıp yapmayacağını açıkladı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisi, Çukur'un yerine gelmişti. Ancak Çukur dizisi kadar beklenen ilgiyi görmedi. Bu durum kanal yönetimini hüsrana uğrattı.

FİNAL İDDİALARI DOLAŞIYOR

Üç Kuruş dizisi için son bir kaç gündür final iddiaları dolaşmakta. Ne kanal yönetimi ne de yapım şirketi ise açıklama yapmıyor. Ancak iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

REYTİNG RAPORLARI DÜŞÜK

Üç kuruş dizisi yayınlanan her bölümde büyük bir reyting kaybı yaşıyor. Bu durum da dizinin finalini gündeme getiriyor.

Üç Kuruş dizisinin finaline kesin gözüyle bakılırken beklenmedik bir açıklama geldi.

BAŞROL OYUNCUSUNDAN İTİRAF

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisindeki sergilediği performansla büyük ilgi gören Nesrin Cavadzade şimdiler de Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinde yer alıyor.

Nesrin Cavadzade resmen finali itiraf eder gibi açıklamalarda bulundu.

Televizyon gazetesinde yer alan habere göre; Katıldığı bir program sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Cavadzade dizi çekimlerinin nasıl gittiği ile ilgili soruya “İyi gidiyor, bir sezon olarak tasarlanmış bir işti. Sonuna doğru geliyoruz. Şu anda 6 bölümüz kaldı. Başından beri sezon sonunda biteceği belliydi, mutluyuz, üzülecek bir şey yok” yanıtını verdi.

Böylece yapımcı ya da kanaldan bir açıklama gelmese de oyuncudan gelen açıklama ile Üç Kuruş dizisinin akıbeti de netleşmiş oldu…