Netflix bir popüler dizisini daha iptal etme kararı aldı

Netflix bir popüler dizisini daha iptal etme kararı aldı

Beklentiler karşılanmayınca Space Force dizisi için Netflix iptal kararı aldı.

shiftdelete.net sitesinden Ömer Dursun'un haberine göre; Dünyanın en popüler dijital platformlarından olan Netflix bir diziyi daha iptal kararı aldı.

Son dönemde Netflix platformu abone kaybediyor. Bu da gelirin azalması demek. Netflix abone kaybetmeye başladığı günden itibaren yapımları iki değil üç kez inceler hale geldi. Bu yüzden tutmayacak projelere platform artık yatırım yapma taraftarı değil.

Gelen bilgilere göre Netflix platformundaki dizilerden birine daha iptal kararı çıktı. Gerekçe olarak ise beklentilerin karşılanmaması gösterildi. Bilindiği gibi Netflix platformunda yayınlanan diziler dünyanın en yüksek bütçeli dizilerinden oluşuyor. Bu yüzden harcanan paraya değecek işler çıkarmak isteyen platform ince eleyip sık dokumaya başladı.

Netflix, sevilen dizisi Space Force için iptal kararı aldığını duyurdu. Yayın platformundan gelen açıklamaya göre, Space Force’un hikayesi iki sezonun ardından devam ettirilmeyecek. Görünüşe göre komedi türündeki Space Force’tan beklenen başarı alınamadı.

The Office dizisiyle tanınan Steve Carell’in başrolde olduğu komedi dizisi, beklentinin altında kalan izlenme sayısının ardından, Netflix’in iptal edilen yapımlarının arasına katıldı. The Office’in yaratıcısı Greg Daniels tarafından hazırlanan Space Force, ikinci sezonun ardından izleyicilere veda ediyor.


Netflix iki sezonun ardından Space Force’un fişini çekti


Raising Dion ve Pretty Smart dizilerinin sessiz sedasız rafa kaldırılmasıyla birlikte Space Force için de yolun sonu göründü. Yayın platformu, Space Force’un üçüncü sezon çekimlerinin yapılmayacağını açıkladı. The Office dizisinin başrolü Steve Carell ve yapımcısı Greg Daniels’ın projesi beklenen etkiyi yaratamadı.

Önemli hatırlatma: Her ne kadar dizinin yeni bölümleri çekilmeyecek olsa da eski bölümleri Netflix platformunda yayında olmaya devam edecek.