Netflix'ten Recep İvedik hayranlarını üzecek duyuru

Netflix'ten Recep İvedik hayranlarını üzecek duyuru

Netflix, Şahan Gökbakar'ın başrollerindeki Recep İvedik 6 filmini platformdan kısa bir süre sonra kaldıracak..

Geçtiğimiz günlerde Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7 filmi için hazırlıklara başladığını duyurmuştu. Recep İvedik hayranları bu habere çok sevinmişti. Ancak Netflix beklenmedik bir karar aldı.

Şimdiye dek platformda yer alan Recep İvedik 6 filminin platformdan kaldırılacağı açıklandı. Netflix zaman zaman platformdan dizi ve filmleri kaldırabiliyor. Arşivini belirli bir süre sonra Netflix yine temizlemeye başlayacak. Bu kapsamda Recep İvedik 6 filmi de platformdan kaldırılacak.

ShiftDelete'in haberine göre, Netflix, Türkiye’deki kullanıcılarına “Yakında Netflix’e veda edecek dizi ve filmler” başlıklı bir bildirim göndermeye başladı. David Fincher’ın yönettiği gizem ve gerilim temalı "Oyun" filmiyle beraber Kate Angelo imzalı komedi filmi "Kaset İşi", 31 Mart’tan itibaren Netflix’te izlenemeyecek.

Bu iki filmin yanı sıra Çamaşırhane Film imzalı, Togan Gökbakar’ın yönettiği "Recep İvedik 6" da 10 Nisan’da Netflix kütüphanesinden kalkacak. Ancak serinin 1, 2, ve 3. filmleri platformda durmaya devam edecek.