Nurgül Yeşilçay Çok Sinirlendi! Çorba içtikten sonra isyan etti

Nurgül Yeşilçay Çok Sinirlendi! Çorba içtikten sonra isyan etti

Bodrum yine pahalılıkla gündemde. Lahmacun fiyatlarından sonra şimdi de çorba fiyatları gündemde. Nurgül Yeşilçay çorba fiyatlarına isyan etti

Bodrum şimdiye dek pahalı fiyatları nedeniyle eleştiri konusu olan bir ilçe. Muğla'nın gözde tatil merkezi olan Bodrum'da yaşamak zor olduğu gibi tatil yapmakta çok zor.

SIRADAN İNSANLAR İÇİN EN ZOR ŞEHİR

Sıradan insanların burada tatil yapmayı bırakın bir mekana gidip bir şeyler yiyip içmesi bile mümkün değil. Türkiye gerçekliğinden uzak bu şehir ultra lüks yaşam ve pahalılıkla dikkat çekiyor.

ÜNLÜ İSİMLERİ KIZDIRIYORLAR

Bodrum'a gelen çok sayıda ünlü isim ise fiyatlarının pahalığına çok sinir oluyorlar. Pahalılık konusunda isyan eden isimlerden biri de ünlü dizi oyuncusu Nurgül Yeşilçay oldu.

BİR TAS ÇORBAYA ÖDEDİĞİ RAKAM DUDAK UÇUKLATTI

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Nurgül Yeşilçay bugün magazin gündemini sarsacak açıklamalara imza attı.

Bodrum'a gezi amaçlı giden Nurgül Yeşilçay bir restoran çıkışında ödediği çorba fiyatıyla dudak uçuklattı

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Nurgül Yeşilçay "Ay öyle bir yerdeyiz ki of çok iyi. Çorba ölmeden önce. Ay fiyatını yazmayı unutmuşum 132 TL. Uçmuş bunlar ya" ifadelerine yer verdi.

nurgul-yesilcay-132-tl-corba-agfg-jpg.webp

Güzel oyuncu FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinin final yapmasıyla setlere veda etti. Geçirdiği trafik kazası nedeniyle bir süre setlerden uzak olan Nurgül Yeşilçay'ın şimdilik boş zamanlarını gezerek geçirdiği düşünülüyor